|

Lokomotiv Moskova-Galatasaray: 2-0

Galatasaray, Lokomotiv Moskova'ya 2-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma şansını kaybetti. Rus ekibinin gollerini Krychowiak ve Ignatev attı.

Yeni Şafak
19:58 - 28/11/2018 Çarşamba
Güncelleme: 23:09 - 28/11/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Henry Onyekuru, Galatasaray adına Lokomotiv Moskova karşısında sarı kırmızılıların en istekli ismiydi.
Henry Onyekuru, Galatasaray adına Lokomotiv Moskova karşısında sarı kırmızılıların en istekli ismiydi.

Şampiyonlar Ligi'nde sezonun en kritik virajına giren Galatasaray, gruptan çıkma şansını Rusya'da kaybetti. Lokomotiv Moskova'ya 2-0 yenilen sarı kırmızılı temsilcimiz, UEFA Avrupa Ligi'ne katılmak için son maçta Porto'yu konuk edecek.

Devre şanssız golle bitti

Maça iki takım da düşük tempoyla başlarken temsilcimiz Galatasaray topa daha çok hakim olan taraftı. Ancak 44. dakikada Krychowiak'ın vuruşunda Donk'a da çarpan ağlarla buluşunca sarı kırmızılılar devreye 1-0 geride girdi.

Ignatev hatayı affetmedi

İkinci yarıya istediği gibi giremeyen Galatasaray, 54'te Ignatjev'i de durduramayınca fark ikiye çıktı. Fatih Terim, ilerleyen dakikalarda Fernando ve Ndiaye'nin yerine Feghouli ve Selçuk İnan'ı sahaya sürerek hamlelerini yapsa da kalan dakikalarda beklenen gol gelmedi ve Lokomotiv Moskova maçı 2-0 kazandı.

G.Saray UEFA Avrupa Ligi'ne nasıl katılır?
  • Bu sonuçla 4 puanda kalan Galatasaray, 3 puanlı Lokomotiv Moskova'nın önünde 3. sırada yer aldı. Sarı kırmızılı temsilcimiz, son maçta sahasında Porto'yu yenmesi halinde UEFA Avrupa Ligi'ni garantileyecek. Olası bir puan kaybı halinde ise, Lokomotiv Moskova'nın Schalke deplasmanında puan kaybetmesini bekleyecek. Bu arada karşılaşmada gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Serdar Aziz, Porto karşısında forma giyemeyecek.


#Galatasaray
#Moskova
5 yıl önce