|

Fikret Orman: Maçlarımız Çin'de yayınlanacak

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "CometoBeşiktaş" adı altında bir basın toplantısı düzenledi. Orman düzenlenen basın toplantısında, "Beşiktaş'ın maçları artık Çin'de yayınlanacak. Çin ile çok güzel bir ilişki kurduk. Bunu sadece Beşiktaş değil, ülke ilişkisi için de yaptık" diye konuştu.

Yeni Şafak
11:31 - 15/01/2018 Pazartesi
Güncelleme: 12:04 - 15/01/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Fikret Orman.
Fikret Orman.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Park'ta düzenlenen basın toplantısında "CometoBeşiktaş" akımı ve gelinen noktayı değerlendirdi.

Beşiktaş'ın maçlarının Çin'de yayınlanacağını ifade eden Fikret Orman, "Çin ile çok güzel bir ilişki kurduk. Bunu sadece Beşiktaş değil, ülke ilişkisi için de yaptık" ifadelerini kullandı.

İşte Fikret Orman'ın açıklamalarından öne çıkanlar;

  • "Türkiye'de belirli bir noktalara geldik. Artık Dünya çapında bir takım olma yolunda adımlar atmaya başladık. Bunun ilk adımını Çin'e giderek yaptık. Schalke ile Çin'de yaptığımız maçı 91 milyon kişi takip etti. Bu bizim için ilk adımdı. Şampiyonlar Ligi'nde yaptığımız maçlar Çin'de yayınlandı. 600 milyon kişi bu maçları izledi. BeIN Sports ile yaptığımız çalışma sonucunda yakında lig maçlarımız da orada canlı yayınlanacak."
ComeToBesiktas kampanyası
  • "Tamamen taraftarımızın bulduğu bir şey olan ComeToBesiktas kampanyası ile 1.2 milyar kişiye ulaştık. Bu dünyanın her yerinde yayılan bir ses haline geldi. ComeToBesiktas'ı bir adım öteye taşıyacak bir kampanya başlatıyoruz. Bu kampanyanın yayılması için taraftarımızdan destek bekliyoruz. Yeni kampanyamızda dil, din, ırk ayrımı yapmadan herkese gel diyoruz. Mevlana'dan esinlenerek bu kampanyayı başlatıyoruz. "Gel, gel. Kim olursan gel. Bu kampanyaya büyük bir bütçe ayırdık. Şampiyonlar Ligi maçlarında Dünya'nın her yerinde gösterime sokacağız. Biz borçlanarak değil, bütçemizi büyüterek en iyileri kadromuza katmak istiyoruz. Bunun için de ilk hedefimiz taraftar sayımızı 100 milyona yükseltmek."



#Beşiktaş
#Fikret Orman
6 yıl önce