|

Mehmet Demirkol: 5-0 çok da kötü değil

Beşiktaş'ın Bayern Münih'e 5-0 yenildiği maçtan sonra açıklamalarda bulunan futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, skorun çok da kötü olmadığını söyledi. Demirkol'un Bayern Münih değerlendirmesi ise oldukça dikkat çekiciydi.

Yeni Şafak
02:29 - 21/02/2018 Çarşamba
Güncelleme: 02:43 - 21/02/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Beşiktaş, Bayern Münih'e son 16 maçında 5-0 mağlup oldu.
Beşiktaş, Bayern Münih'e son 16 maçında 5-0 mağlup oldu.

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Bayern Münih'in temsilcimiz Beşiktaş'ı 5-0 yenmesi hakkında açıklamalarda bulundu. Demirkol, skorun bu oyuna göre çok da kötü olmadığını belirtirken daha da kötü olabilirdi dedi.

İşte Mehmet Demirkol'un Bayern Münih-Beşiktaş maçı değerlendirmesi;
  • "İkinci yarıda Beşiktaş oyun oynayamadı. Beşiktaşlı futbolcular da bizim gibi izledi. Ben onlardan kırmızı kart beklerken tersi oldu. Caner-Atiba ciddi hatalar yaptı. Böyle hatalar yapmayacaksın böyle maçlarda. Şenol Güneş neden bu kadar savunmayla oynuyor anlamıyorum. Vagner Love golü atsaydı hayat başka türlü akabilirdi ama olmadı. Son 30 dakika top falan oynatmadılar. Bayern Münih hiç durmayan bir takım, arsız bir takım. Öyle olunca 5-0 çok kötü değilmiş gibi oluyor. Hiç oynayamadık. Pepe'nin isyanında anladık dağıldı iş. Hoca bir şey anlatmaya çalışıyor. Fabri ve Babel dönüp bakmıyor bile. Üzerine analiz yapılması çok zor bir maç"


#Mehmet Demirkol
#Beşiktaş
#Bayern Münih
6 yıl önce