|

Mehmet Demirkol: Aykut Kocaman Milli Takım'da zorlanır

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, 'Dünya Kupası'nda herkes Aykut Kocaman taktiğiyle oynadı, o yüzden Kocaman Milli Takım'ın başına getirilmeli' söylemini saçma bulduğunu ifade etti.

Yeni Şafak
11:56 - 10/09/2018 Monday
Güncelleme: 12:50 - 10/09/2018 Monday
Diğer
Mehmet Demirkol, NTV Spor'un kapanmasının ardından yayıncı kuruluşta yorum yapmaya başladı.
Mehmet Demirkol, NTV Spor'un kapanmasının ardından yayıncı kuruluşta yorum yapmaya başladı.

Mehmet Demirkol, adı A Milli Takım'la anılan Aykut Kocaman'la ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Bein Sports yorumcusu Demirkol'un açıklamaları şöyle;

  • "Aykut Kocaman, Milli Takım’da çok zorlanır. Aykut Kocaman elbette milli takımı hak ediyor ama ondan da mucizeler beklemeyin. 'Dünya Kupası'nda herkes Aykut Kocaman taktiğiyle oynadı, o yüzden Kocaman gelsin' yorumu kadar saçma bir şey duymadım. Milli Takım ile kulüp takımı çok farklıdır. Oyuncular birbirlerine çok uyumlu olamazlar. Üç Real Madrid futbolcusunun arasında bir Barcelonalı koyduğunda bile uyum sorunu olabiliyor. Bunun milli takımda 2-3 ayda bir toplanarak da sağlayamazsın. Bunun böyle olduğu biliniyor. O zaman takımlar daha kontrollü oluyorlar. Çok iyi takımlar gördük ama kulüp takımı ritminde olmuyorlar. Almanya, kulüp takımı gibi oynamaları nedeniyle Dünya Kupası'nda başarısız oldu."

#Aykut Kocaman
#Türkiye A Milli Takımı
6 years ago