|

Mehmet Demirkol: Bayern Münih'i elemek ejderhayı öldürmek gibi

Beşiktaş'ın Osmanlıspor karşısında ortaya koyduğu futbolu eleştiren Mehmet Demirkol, "Bir ay sonra Bayern Münih ile maç yapacak bir takım böyle oynamaz" dedi. Siyah-beyazlıların Bayern karşısında tur atlamasının çok değerli olduğunu ifade eden Demirkol, ilginç bir de benzetmede bulundu.

Yeni Şafak ve
11:59 - 18/01/2018 Perşembe
Güncelleme: 12:32 - 18/01/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Spor yazarı ve futbol yorumcusu Mehmet Demirkol.
Spor yazarı ve futbol yorumcusu Mehmet Demirkol.

Türkiye Kupası'nda ilk maçta Osmanlıspor'u 4-1 yenen Beşiktaş, rövanşta 2-1 mağlup olmasına rağmen çeyrek finale yükseldi.

Dün oynanan karşılaşmayla ilgili değerlendirmelerde bulunan NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ın Şampiyonolar Ligi'ndeki tur şansıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Siyah-beyazlıların ortaya koyduğu performansı eleştiren Demirkol, şöyle konuştu;

"Bu kadar gamsız bir oyun olmaz"
  • "Dün akşam maçı izledim. Ben televizyonun karşısına geçtiğim anda bana bunu izlettirmeye hakkınız yok. Her bir oyuncu, bunun karşılığını verecek. Şenol Güneş’in söylediği bir söz var, 'Mitrovic ve Talisca dışında herkes çok kötüydü' dedi. Normalde isim vererek konuşmaz. Bir ay sonra Bayern Münih ile maç yapacak bir takım böyle oynamaz. Bu kadar gamsız bir oyun olamaz. Lens’in ne yapacağına bir karar vermesi lazım. Bu şekilde kimseyi kesemez."
"Tur atlamanın değerini anlatamayız"
  • "Santrafor deyince aklına kaç tane adam geliyor ki? Cenk vardı, satıldı. Devre arası oyuncu alıp, satmak çok zor iş. Beşiktaş, son 10 yılın belki de en kritik döneminde. Bayern Münih karşısında tur atlamanın değerini anlatamayız. Yani dağı delmek, ejderhayı öldürmek gibi…"

#Beşiktaş
#Bayern Münih
6 yıl önce