|

Mehmet Demirkol: Kadroyu Lucescu kurmamış

A Milli Takımımızın Ukrayna’ya 2-0 kaybettiği maçın ardından ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Rumen teknik adamla ilgili flaş bir iddiada bulundu.

Yeni Şafak
10:38 - 3/09/2017 Pazar
Güncelleme: 10:44 - 3/09/2017 Pazar
Yeni Şafak
Lucescu'nun kadro seçimi futbolseverler tarafından tepkiyle karşılanmıştı.
Lucescu'nun kadro seçimi futbolseverler tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

Kötü oynanan futbolun yanı sıra verilen hatalı kararların damga vurduğu Ukrayna maçından milli takımımız 2-0 mağlup ayrılmıştı.

Mücadelenin ardından ünlü futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, NTVSpor’da mücadeleyi değerlendirdi.
  • Bu takımı tanıdığım, bildiğim Lucescu'nun yaptığını düşünmüyorum bu kadroyu. Bu takımı Lucescu böyle sahaya çıkarmaz. Lucescu birine bu kadroyu sen yap demiş olabilir. İsmail, Topal, Şener, Ozan ve arkadaki 6'lının 4'ü Vardar maçında perişan olan Fenerbahçe'nin 4'lüsü...
  • Buna ek olarak 37 yaşına girmek üzere olan Emre ve bu pozisyonda olduğunda hiçbir şey yapamayan Tolga. Galatasaray'da çıktı o pozisyondan. Bu psikolojide bir takımın geçtim oyun gücünü, başarılı olacağını Lucescu'nun düşünmesi imkansız.
  • Böyle bir takımla hayat memat maçına çıkılmaz. Lucescu çıkmaz. Bu takımı başkası yapmış. Basın toplantısında Lucescu'dan Advocaat gibi laflar duyabiliriz. Benim tanıdığım bildiğim Lucescu bunu yapmaz.
  • Vardar maçına çıktı ardına milli takıma geldi Aykut Kocaman diyelim. Böyle bir şey yapmaz. Buna ek olarak 37 yaşına girmek üzere olan Emre ve bu pozisyonda olduğunda hiçbir şey yapamayan Tolga. Galatasaray'da çıktı o pozisyondan. Bu psikolojide bir takımın geçtim oyun gücünü, başarılı olacağını Lucescu'nun düşünmesi imkansız.
  • Böyle bir takımla hayat memat maçına çıkılmaz. Lucescu çıkmaz. Bu takımı başkası yapmış. Basın toplantısında Lucescu'dan Advocaat gibi laflar duyabiliriz. Benim tanıdığım bildiğim Lucescu bunu yapmaz. Vardar maçına çıktı ardına milli takıma geldi Aykut Kocaman diyelim. Böyle bir şey yapmaz.

#Lucescu
#Mehmet Demirkol
7 yıl önce