|

Mehmet Demirkol: Ümit Özat'tan özür diliyorum

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin Vardar'a elenmesi sonrasında çıktığı canlı yayında sert yorumlarda bulundu. Ozan Tufan'ın performansını eleştiren Demirkol, milli futbolcunun kaptanlık pazubandını takması sebebiyle Ümit Özat'tan özür diledi.

Yeni Şafak
23:30 - 24/08/2017 Perşembe
Güncelleme: 23:37 - 24/08/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin Vardar'a elenmesi hakkında sert eleştirilerde bulundu.
Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin Vardar'a elenmesi hakkında sert eleştirilerde bulundu.

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin Vardar'a elendiği maçtan sonra sert değerlendirmelerde bulundu. Demirkol, Aykut Kocaman'a eleştirilerde bulunurken Ozan Tufan hakkında da olumsuz ifadeler kullandı.

İşte Mehmet Demirkol'un açıklamaları;
  • "Ozan her yere bastı ama 4 tane saçmasapan şut çekti. Bir kafa topunda da kaleciyi çalıştırdı. Aykut Kocaman şu anda formsuz, zaten epeydir formsuzdu Avrupa’da. Fenerbahçe kenarlara adam alıyor yolluyor ama orta saha hep aynı. Kocaman’ın denemelerini anlıyorum ama Topal ve Josef bunu reddediyor ve “bizden olmaz” diyorlar. Fenerbahçe orta sahasını yenileyecek. Topal, Souza, Ozan üçlüsünün değişmesi lazım. Mehmet Topal’ı çok seviyorum. Ama olmuyor. Fenerbahçe’nin kaptanı Ozan Tufan olur mu? Ümit Özat 67. veya 70. maçında kaptan olmuştu. O dönem eleştirmiştim. Ümit Özat’tan özür diliyorum. Ümit sahada ölürdü. Fenerbahçe’nin en iyi oyuncusu Alper olmaz."
#Mehmet Demirkol
#Fenerbahçe
#Ümit Özat
7 yıl önce