|

Mehmet Demirkol'dan Sergen Yalçın yorumu

Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol, Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın çok zeki biri olduğunu ifade ederken "Futbolculuğu döneminde isteseydi Zidane olabilirdi" yorumunda bulundu.

Yeni Şafak
13:15 - 13/03/2017 Pazartesi
Güncelleme: 14:09 - 13/03/2017 Pazartesi
Diğer
Mehmet Demirkol Sergen Yalçın hakkında konuştu.
Mehmet Demirkol Sergen Yalçın hakkında konuştu.

Mehmet Demirkol, Beşiktaş'la Vodafone Arena'da 2-2 berabere kalan Kayserispor'un teknik direktörü Sergen Yalçın'dan övgü dolu sözlerle bahsetti. Genç teknik adamın iş disiplininin çok yüksek olduğunu ifade eden Demirkol, "Sergen isteseydi Zinade olabilirdi" dedi.



NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol'un Sergen Yalçın hakkında yaptığı yorumlarda öne çıkanlar şöyle;



  • "Sergen Yalçın'ın kendisinin de dalga geçtiği bir portresi var. NTV Spor Sergen'le çalıştığı zaman ben bu kurumda değildim. Ve bunu duyduğum zaman 'Fuat aklını kaçırmış' dedim. Beraber çalışırken gördük ki, yayın mı var, ilk o gidiyor son o çıkıyor. İş disiplini çok yüksek. Böyle bir insanın neden dünyanın en iyi oyuncularından biri olmadığını sorduğun zaman, Sergen çok açık söylüyor zaten sebebini. 'Bayern Münih beni alacaktı bir araştırdılar vazgeçtiler' diye kendi çıkıp anlattı. Çok rahat Zidane olabilirdi. Bu adam benim hayatımda gördüğüm en zeki adamlardan biri. Yorumculukta da antrenörlükte de bir imajı oluştu."










Video: Sergen Yalçın iğne deliğinden geçirdi





#Sergen Yalçın
#Mehmet Demirkol
7 yıl önce