|

Mehmet Demirkol'dan Umut Bulut çıkışı

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Schalke'ye 2-0 mağlup olduğu maçı değerlendiren Mehmet Demirkol, sarı-kırmızılıların golcü eksiğine değinerek "Kovarak yolladığın Umut Bulut şu anda Galatasaray'da 11 oyuncusu olarak oynar" yorumunda bulundu.

Yeni Şafak
10:14 - 7/11/2018 Çarşamba
Güncelleme: 10:32 - 7/11/2018 Çarşamba
Diğer
Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol.
Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol.

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 4. haftasında deplasmanda Almanya'nın Schalke 04 takımına 2-0 yenilen Galatasaray, 4 puanda kaldı ve tur şansını zora soktu. Karşılaşmayla ilgili değerlendirmelerde bulunan Mehmet Demirkol, sarı-kırmızılıların golcü eksiğiyle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Bein Sports yorumcusu Demirkol'un maç sonu yaptığı açıklamalar şöyle;

"Umut Galatasaray'da 11'de oynar"

  • "Galatasaray'ın ciddi bir santrfor eksiği var. Drogba, Burak vardı forvette dedik ama onları geçtim şu anda Kayseri'deki Umut Bulut olsa bile olur. Galatasaray'ın devre arasında en az iki oyuncuya ihtiyacı var. Umut Bulut şu anda Galatasaray'da oynar. Kovarak yolladığın oyuncu, şu anda Galatasaray'da 11 oyuncusu olarak oynar."
"Feghouli tutulmasının anlamı yok"
  • "Oyuncu almak lazım ama önce de oyuncu boşaltmak lazım. Feghouli bu maçta da kullanılamayacaksa, hele de o kontratla tutulmasının anlamı yok."
"Maçın yıldızı yok"
  • "Maçın yıldızı kim diye sorsak, iki takımdan da bir yıldız söyleyemeyiz. Yıldız oyuncu arayışı olsa, Konoplyanka oynardı zaten."

#Galatasaray
#Mehmet Demirkol
5 yıl önce