|

Menajeri açıkladı: Gomis'in ayrılması söz konusu değil

Galatasaray’da iyi bir ücret önerilmesi durumunda gönderilmesi planlanan Fransız golcü Gomis'in menajeri yaptığı açıklamada, “Kimse ile herhangi bir görüşmem olmadı. Marsilya’ya dönmek ya da Çin’e gitmemiz gibi bir durum söz konusu değil” dedi.

Yeni Şafak
09:08 - 22/06/2018 Cuma
Güncelleme: 09:17 - 22/06/2018 Cuma
Yeni Şafak
Gomis geride bıraktığımız sezonu gol kralı olarak tamamladı. (29 gol)
Gomis geride bıraktığımız sezonu gol kralı olarak tamamladı. (29 gol)

Yeni sezonda mücadele edeceği Şampiyonlar Ligi’ne kadrosunu takviye ederek girmek isteyen ancak, UEFA tarafından verilen, “sattığın kadar oyuncu alabilirsin” yaptırımı nedeniyle eldeki oyuncularının bazılarını göndererek yenilerini bünyesine katmak zorunda olan Galatasaray’da gönderilmesi planlanan isimlerden biri de Fransız golcü Bafetimbi Gomis olarak dikkat çekiyor. Fransız golcünün, ülkesindeki eski takımı Marsilya ve Çin kulüpleri tarafından radara alındığı, yönetimin de beklentileri karşılayacak bir ücret doğrultusunda satmayı düşündüğü sızan haberler arasında yer alsa da en yetkili ağızdan gelen haber tam aksi yönde bir gelişmeyi ortaya koydu.

"Şampiyonlar Ligi'ne hazırlanıyor"

Fransız yıldızın menajeri Pierre Frelot, Marsilya ve Çin iddialarının doğru olmadığını söyledi. Canal + Football kanalına konuşan Frelot, “Kimse ile herhangi bir görüşmem olmadı. Marsilya’ya dönmek ya da Çin’e gitmemiz gibi bir durum söz konusu değil” diye konuştu. Gomis’in, İstanbul’da çok mutlu olduğunu ifade eden Fransız menajer ayrıca, “Kariyerindeki ilk şampiyonluğun keyfini çıkarıyor. Gelecek sezon katılacağı Şampiyonlar Ligi için hazırlık yapıyor. Kulüp ile bazı görüşmelerimiz var ama aşılmayacak sorunlar değil” sözlerini kullandı.




#Bafetimbi Gomis
6 yıl önce