|

Fenerbahçe Cocu'nun menajeriyle anlaştı

Fenerbahçe, teknik direktör Cocu'nun takımın başına geçmesi konusunda menajeri Rob Jansen ile her konuda anlaşma sağladı.

Yeni Şafak
17:26 - 17/06/2018 Pazar
Güncelleme: 17:55 - 17/06/2018 Pazar
Yeni Şafak
Philip Cocu.
Philip Cocu.

Yayıncı kuruluşun haberine göre Fenerbahçe, teknik direktör Cocu'nun takımın başına geçmesi konusunda menajeri Rob Jansen ile her konuda anlaşma sağladı.

Jansen, sarı - lacivertliler ile oldukça pozitif geçen görüşmede deneyimli teknik adamın kontratı konusunda hukuksal açıdan son düzenlemeleri yaptığı öğrenildi.

PSV Eindhoven ile 2019 yılına kontratı bulunan 47 yaşındaki çalıştırıcıya imza attırmak için uğraşan Fenerbahçe, Hollanda kulübüyle de görüşmelerini sürdürüyor. Sarı lacivertli yönetimin, bir miktar tazminat ödeyerek bu sorunu da ortadan kaldırdıktan sonra Cocu ismini önümüzdeki hafta içerisinde resmen açıklaması bekleniyor.

  • Bir süredir tatilde bulunan Phillip Cocu'nun da Fenerbahçe maçlarını izleyerek, ön hazırlık yapmaya ve takım hakkında bilgi toplamaya çalıştığı belirtildi.
Dirk Kuyt gelmiyor
  • Cocu'nun yardımcılığı için adı geçen Dirk Kuyt'ın tercihini yeni göreve başladığı Feyenoord genç takımından yana kullanacağını sarı lacivertlilere ilettiği belirtildi. 47 yaşındaki çalıştırıcının, asistanlığını tıpkı PSV'de olduğu gibi Van der Weerden'in yapacağı kaydedildi.

#Fenerbahçe
#Philip Cocu
6 yıl önce