|

Merih Demiral Sporting Lizbon'a imza atıyor

Fenerbahçe altyapısında yetişen ve sezon başında Portekiz ekibi Alcanenense'ye bedelsiz olarak giden Merih Demiral'in Sporting Lizbon'a transfer olacağı belirtildi.

Yeni Şafak
15:40 - 11/01/2017 mercredi
Güncelleme: 16:04 - 11/01/2017 mercredi
Yeni Şafak
Fenerbahçe'den sezon başında ayrılan Merih Demiral, Portekiz'in   Alcanenense takımına transfer olmuştu.
Fenerbahçe'den sezon başında ayrılan Merih Demiral, Portekiz'in Alcanenense takımına transfer olmuştu.

Fenerbahçe'nin altyapısında yetişen Merih Demiral, sezon başında Portekiz ekibi Alcanenense'ye transfer olmuştu. Demiral, burada gösterdiği performansla Portekiz devi Sporting Lizbon'la anlaşmaya vardı.



Portekiz basınından O'Jogo'nun haberine göre Sporting Lizbon, 18 yaşındaki oyuncuyu sezon sonuna kadar kiraladı. 6 ay boyunca Lizbon kulübü tarafından denenecek olan genç oyuncuyla, beğenilmesi halinde 2022'ye kadar sözleşme imzalanacak.



Fenerbahçe'den sezon başında ayrılarak Portekiz'in Alcanenense takımına transfer olan Merih Demiral, Lizbon'dan çekilmiş fotoğrafını da sosyal medya hesabından paylaştı.








Öte yandan Merih Demiral'le ilgili transferin sosyal medyada ayyuka çıkması sarı lacivertli taraftarların tepkisini çekti. Taraftarlar gelecek vaadeden bir ismin nasıl bu şekilde gönderildiğini sorguladı.



Stoper bölgesinde forma giyen Merih Demiral, Milli Takımımızın alt yaş kategorilerinde toplamda 17 mücadeleye çıkma başarısı gösterdi.




#Merih Demiral
#Alcanenense
#Sporting Lizbon
il y a 7 ans