|

Mesut Özil Fenerbahçe için geliyor: "Türkiye'de oynayacağım için çok mutluyum"

Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına vardığı Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in İstanbul'a geliş saati belli oldu. Yıldız isim bu hafta içerisinde Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalayacak. Öte yandan sarı lacivertli kulüp Mesut Özil'in transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

16:29 - 17/01/2021 Pazar
Güncelleme: 19:00 - 17/01/2021 Pazar
Mesut Özil, Arsenal ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetme konusunda anlaşma sağlamıştı.
Mesut Özil, Arsenal ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetme konusunda anlaşma sağlamıştı.

Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına vardığı Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in uçağı saat 00.15'te Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yapacak.

  • Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağı kapsamında yıldız futbolcuyu sadece kulüp yetkilileri karşılayacak.
Görkemli bir imza töreni için hazırlık yapan sarı lacivertliler, hafta içi Mesut Özil'i resmi olarak kadrosuna katacak. Mesut’un İstanbul'da Çamlıca'da aldığı villanın tadilatı tüm hızıyla sürerken, oyuncunun ailesiyle birlikte birkaç ay başka bir yerde kalacağı öğrenildi.

Arsenal ile gerekli evrak işlemlerinde sona gelen Mesut Özil ve Fenerbahçe arasındaki buluşma bu gece gerçekleşecek. Mesut Özil'in bu hafta idmanlara çıkması Pazartesi günü ise Kayserispor maçının kadrosunda yer alması bekleniyor.

KAP bildirimi de geldi
  • Fenerbahçe, Mesut Özil ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.
  • KAP bildiriminde "Profesyonel futbolcu Mesut Özil'in transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır." ifadeleri yer aldı.

Fenerbahçe'ye transferini NTV canlı yayında açıkladı;
  • "Çok heyecanlıyım. Konuşmalarımda söyledim. Fenerbahçeliyim. Çok mutluyum. Gelince sizle de görüşüyorum Rıdvan Hocam. Allaha şükürler olsun ki Fenerbahçe oldu. Çok mutluyum. Bir Fenerbahçeli olarak o formayı giymeyi Allah nasip etti. Gururla taşıyacağım Fenerbahçe formasını! Ben sürekli olarak takımla antrenman yaptım. Son dönemde ülke dışına çıktığım için izolasyon nedeniyle birkaç antrenman kaçırdım. Bayadır maç oynamıyorum. Fizik olarak fitim. Bir sorun yok. Bu akşam ailemle İstanbul'a geleceğim. Uçuş saati tam belli değil. Akşam üstü orada olurum. Tam bilmiyorum, burası 3 saat önde galiba."

Mesut Özil Arsenal'de neden kadro dışında kaldı?


#Fenerbahçe
#Mesut Özil
3 yıl önce