|

Mesut'u Fenerbahçe'ye Amine getirecek

İngiliz basını, 2018 yılında Arsenal ile sözleşmesi sona erecek gurbetçi oyuncunun sezon sonunda Fenerbahçe’ye gideceğini yazdı. Haberde aynı zamanda Fenerbahçe taraftarı olan Mesut Özil’in sarı-lacivertli kulüpten gelecek cazip bir teklife ‘hayır’ demeyeceğine vurgu yapıldı. Nişanlısı Amine Gülşe nedeniyle Mesut'un sık sık İstanbul’a gelmesinin de sarı-lacivertlilerin elini güçlendiği belirtildi.

Yeni Şafak ve
09:00 - 16/09/2017 Cumartesi
Güncelleme: 12:19 - 16/09/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Mesut Özil, 2013 yılında Real Madrid'den Arsenal'e 47 milyon euro karşılığında transfer olmuştu.
Mesut Özil, 2013 yılında Real Madrid'den Arsenal'e 47 milyon euro karşılığında transfer olmuştu.

İngiliz ekibi Arsenal ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan, ancak kulübüyle sözleşme uzatmak için bir görüşmede bulunmayan Mesut Özil’in sezon sonunda Fenerbahçe’ye gideceği iddia edildi.

İngiltere’nin önemli gazetelerinden The Sun, Mesut Özil’in Arsenal’den ayrılabileceğini ve İngiltere’den ayrılması durumunda en iyi seçeneğin Fenerbahçe olduğunu belirtti. Gazete aynı zamanda Fenerbahçe taraftarı olan Mesut Özil’in sarı lacivertli kulüpten gelecek cazip bir teklife "hayır" demeyeceğini yazdı.

Gidebileceği seçenekler arasında Manchester United ve Inter yer alsa da Mesut Özil’in vaktinin büyük bir bölümünü İstanbul’da geçirdiği, nişanlısı Amine Gülşe nedeniyle sık sık İstanbul’a gelmesinin de Fenerbahçe’nin elini güçlendiği belirtildi.

Fenerbahçe yönetiminin de Mesut Özil ile gelecek sezon için temaslarda bulunduğu da gelen haberler arasında. Böylece Fenerbahçe yıllardır aradığı oyun kurucu pozisyonu da bir yıldızla dolduracak.


Bild: Arsenal'le görüşmeler durdu

Alman basını ise Mesut Özil ile Arsenal'in yeni bir sözleşme üzerine görüşme gerçekleştirmediğini iddia etti. Bild'in haberine göre Arsenal, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldızı Mesut Özil ile sözleşme görüşmeleri yürütmüyor. İddiaya göre taraflar son olarak yıllık 9 milyon euroluk ücret üzerinde görüştü ancak ardından bu görüşmeler durdu ve yeni bir anlaşma üzerinde durulmadı.

  • Mesut Özil, Arsenal ile yeni sözleşme imzalamaması durumunda sezon sonunda serbest oyuncu statüsüyle bir başka kulübe bonservissiz transfer olabilecek.


#Fenerbahçe
#Mesut Özil
#Skertel
#Kuyt
7 yıl önce