|

Metin Şen'den Şenol Güneş mesajı: Çiçekler annelere verilir

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'i derbide çiçekle karşılayacağı yönündeki iddia ile ilgili sarı-lacivertli yönetici Metin Şen'den dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Haber Merkezi
13:47 - 18/09/2018 Salı
Güncelleme: 14:14 - 18/09/2018 Salı
Yeni Şafak
Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, Süper Lig'de  5 haftada 10 puan topladı.
Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, Süper Lig'de 5 haftada 10 puan topladı.

Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş'ı konuk edecek Fenerbahçe'de yönetici Metin Şen, ortaya atılan 'çiçek' iddiasıyla ilgili ilginç bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Beşiktaş kafilesini karşılayacağı ve teknik direktör Şenol Güneş’e çiçek vereceği yönündeki iddiaları yalanlayan Şen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Çiçek annelere verilir. Nokta" ifadelerini kullandı.


  • Geçen sezonki derbide ne yaşanmıştı?
  • Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı, 57. dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil edilmişti. Şenol Güneş’in kafasına gelen cisimle yaralanmasının ardından Mete Kalkavan ve yardımcıları soyunma odasına gitmiş ve maçı tatil etmişti. TFF de maçın kaldığı yerden seyircisin oynatılmasına karar vermiş ancak siyah-beyazlılar maça çıkmayarak hükmen mağlup ilan edilmişti.


#Beşiktaş
#Fenerbahçe
6 yıl önce