|

Mevlüt Erdinç'ten dikkat çeken kıyas: Galatasaray Fenerbahçe kadar büyük değil

Fenerbahçeli futbolcu Mevlüt Erdinç, eski takımı PSG'nin internet sitesine özel açıklamalarda bulundu. Erdinç'in Galatasaray - Fenerbahçe kıyaslaması dikkat çekti.

11:20 - 1/10/2019 mardi
Güncelleme: 12:44 - 1/10/2019 mardi
Diğer
Fenerbahçeli futbolcu, Mevlüt Erdinç 2009-2012 yılları arasında PSG forması giymişti.
Fenerbahçeli futbolcu, Mevlüt Erdinç 2009-2012 yılları arasında PSG forması giymişti.

2009-2012 yılları arasında Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi PSG'de forma giyen Mevlüt Erdinç, Devler Ligi maçı için İstanbul'a gelen Fransız kulübünü ziyaret etti. Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan milli futbolcu Galatasaray-PSG maçı hakkında da açıklamalarda bulundu.

PSG'nin çocukken tuttuğu takım olduğunu söyleyen Mevlüt Erdinç, "Bu kulübü seviyorum. İstanbul'da sizleri ziyaret etmek büyük bir mutluluk. Küçükken PSG forması giymeyi hayal ediyordum. Bu şansı da yakaladım." ifadelerini kullandı.


Parc des Princes'taki maçların kendisi için çok özel olduğunu söyleyen milli futbolcu, "Parc des Princes'taki Marsilya maçlarıyla ilgili iyi anılarım var. Mutlaka kazanmamız gereken maçlar oluyordu. Taraftarların baskısını hissediyorduk. 2-1'lik bir galibiyette attığım golü hatırlıyorum. O gün gol atacağımı biliyordum. Formamın altında "Paris büyüleyici" yazılı bir tişört bile vardı." dedi.


Galatasaray-PSG maçı hakkında da yorum yapan Mevlüt Erdinç "Galatasaray, Türkiye'nin büyük kulüplerinden bir tanesi. Ama Fenerbahçe kadar değil. Türk futbolu çok gelişti. Harika oyunculara sahipler ama PSG'nin şansının çok daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Galatasaray iyi iç saha atmosferiyle biliniyor. Fakat PSG bunun üstesinden gelecektir. İlk 11 ve yedeklerde çok iyi oyuncuları var. Atmosferden etkilenmezler." ifadelerini kullandı.

  • 2009-2012 yılları arasında PSG forması giyen Mevlüt Erdinç 110 karşılaşmada görev aldı. Erdinç bu mücadelelerde toplam 30 gol atıp 13 de asist yaptı.
https://www.w3.org/1999/xlink"... stroke="none" stroke-width="1" fill="none" fill-rule="evenodd">
Bu gönderiyi Instagram'da gör
Mevlüt Erdinç (Erding) (@mevluterdinc)'in paylaştığı bir gönderi ()


#Galatasaray
#PSG
#Mevlüt Erdinç
il y a 5 ans