|

Milan Juventus maçına Ibrahimovic ve Ronaldo damga vurdu

İtalya Serie A'nın 31. haftasında oynanan Milan-Juventus karşılaşmasına Zlatan Ibrahimovic ve Cristiano Ronaldo damga vurdu. Milan'da Ibrahimovic'in penaltı kullanacağı esnada, Ronaldo'nun kaleci Szczesny'ye seslenmesi ve Ibra'nın attığı golden sonra Cristiano ile gülüşmesi maçın önüne geçti.

Haber Merkezi
12:57 - 8/07/2020 Çarşamba
Güncelleme: 13:17 - 8/07/2020 Çarşamba
Yeni Şafak
Zlatan Ibrahimovic ve Cristiano Ronaldo
Zlatan Ibrahimovic ve Cristiano Ronaldo

İtalya Serie A'nın 31. haftasında Milan sahasında Juventus'u ağırladı. Ev sahibi ekip 2-0 geriye düştüğü mücadeleden 4-2 galip ayrıldı. Karşılaşmaya aynı zamanda Zlatan Ibrahimovic ve Cristiano Ronaldo arasında geçen olay damga vurdu.

Givemesport'un haberine göre Milan'da Ibrahimovic penaltı noktasında topun başına geçtiği sırada, Juventuslu oyuncu Ronaldo kaleci Szczesny'ye seslendi. Portekizli oyuncu, "Onu tanıyorsun, kurtaracaksın" diye arkadaşına destek oldu. Topu filelerle buluşturan Ibrahimovic golü attıktan sonra Ronaldo'ya doğru baktı ve her iki oyuncuda karşılıklı olarak gülümsedi.

  • Karşılaşmada öne çıkan bu pozisyonun ardından Milan sahadan 4-2 galip geldi ve puanını 49'a yükseltti. Juventus ise 75 puanda kaldı.

Zlatan Ibrahimovic'in penaltıyı ağlarla buluşturduğu an;



#Ronaldo
#Ibrahimovic
#Milan
#Juventus
#özet
#penaltı
4 yıl önce