|

Milli futbolcuya büyük övgü: Ona kitap yazmak lazım

A Milli Takım'ın Moldova'yı farklı mağlup ettiği maçı değerlendiren Mehmet Demirkol, Burak Yılmaz'ın performansı için, "Ona parantez açmak yeterli değil, kitap yazmak lazım" yorumunda bulundu.

Haber Merkezi
10:32 - 26/03/2019 Salı
Güncelleme: 11:06 - 26/03/2019 Salı
Yeni Şafak
Burak Yılmaz, Arnavutluk maçında attığı 1 gol ve yaptığı 1 asistin ardından Moldova maçında da Cenk Tosun'a asist yaptı.
Burak Yılmaz, Arnavutluk maçında attığı 1 gol ve yaptığı 1 asistin ardından Moldova maçında da Cenk Tosun'a asist yaptı.

Ay-yıldızlı ekibimiz, EURO 2020 Elemeleri ikinci maçında Moldova'yı 4-0 mağlup ederek grubunda 2'de 2 yaptı.

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, karşılaşmayı bir asist yapan ve performansıyla tribünlerden büyük destek gören Burak Yılmaz'ın performansıyla ilgili dikkati çeken ifadeler kullandı.

Demirkol'un golcü oyuncuyla ilgili açıklamaları şöyle;

"Garanti golcü"

  • "Burak Yılmaz’a parantez açmak yeterli değil, kitap yazmak lazım. Burak, Trabzonspor’da da atıyordu. Sakatlığı da vardı ama atıyordu. Garanti golcü. Burak 17 yaşından beri Türkiye’de üst düzey futbolcu. Sahada bakınca Burak Yılmaz'a kimse 33 yaşında demez."
"İnsan üzülüyor"
  • "İnsan bir taraftan üzülüyor. Basın toplantısında, 'Dünya Kupası’nda oynamayabilirim' dedi. Hiç beklemiyordum. Hala olgunlaşıyor. Geç oldu ama çok iyi oldu. Beşiktaş taraftarları istemiyordu ama çok çabuk tamir etti."

#Burak Yılmaz
#A Milli Takım
#Mehmet Demirkol
5 yıl önce