|

Fatih Terim yıldız oyuncunun transferi için devreye girdi

Transfer döneminde birçok isim için karşı karşıya gelen Galatasaray ve Beşiktaş, devre arasında da yine birbirlerine rakip olacaklar. Siyah-beyazlı takımın kadrosuna katmak için uğraştığı Kaan Ayhan'ı, sarı-kırmızılılar da transfer etmek istiyor. Hatta bu transfer için Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim bizzat kendisi uğraşıyor.

Haber Merkezi
14:46 - 15/10/2021 Cuma
Güncelleme: 14:59 - 15/10/2021 Cuma
Yeni Şafak
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim

Yabancı sınırıyla birlikte kadrolarına iyi yerli oyuncuları transfer etmek isteyen Galatasaray ve Beşiktaş, sezon başında olduğu gibi yine karşı karşıya geliyor. Sassuolo'dan devre arasında ayrılmaya hazırlanan Kaan Ayhan için hem Beşiktaş hem de Galatasaray devrede.

Görüşmeler devam ediyor

26 yaşındaki milli oyuncunun transferi için Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in bizzat devreye girdiği öğrenildi. Hatta tecrübeli hocanın, Kaan ve menajeriyle görüştüğü ve ikna etmeye çalıştığı iddia edildi. Beşiktaş'ın da kadrosuna katmak için çalışmalar yaptığı öğrenilirken, görüşmelerin devam ettiği kaydedildi.

  • 1 Eylül 2020 tarihinde Fortuna Düsseldorf'tan 2.5 milyon euro karşılığında Sassuolo'ya transfer olan Kaan Ayhan, bu sezon 3 karşılaşmada görev yaptı. Milli oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi 2024 yılında sona erecek.


#Kaan Ayhan
#Galatasaray
#Beşiktaş
#Fatih Terim
3 yıl önce