|

Mustafa Cengiz: Dursun Özbek'e borcumuz 86 milyon TL

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulundu. Cengiz, eski başkan Dursun Özbek'e 86 milyon TL borçlarının olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
14:19 - 14/02/2018 Çarşamba
Güncelleme: 14:42 - 14/02/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Galataasaray Başkanı Mustafa Cengiz.
Galataasaray Başkanı Mustafa Cengiz.

Galatasaray'da bugün düzenlenen Divan Kurulu toplantısında yeni başkan Mustafa Cengiz, kulübün mali durumuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Mustafa Cengiz'in açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "60 milyon TL'ye yakın ödeme yaptık. Transfer yapabilmek için 19 milyon TL vergi ve sigorta borcunu derhal ödedik. Eski 2 futbolcunun alacakları ödenmediği için federasyondan transfer yasağımız vardı. Bu 2 futbolcuya toplam 22 milyon TL ödedik. Ndiaye'yi biz göndermedik. Menajeri zorladı ve götürdü. Ne biz, ne de Fatih hoca gitmesini istemedi. Taraftarlarımız dünya futbol tarihinde görülmemiş bir olaya imza attı. 1 günlük 'Yellow Friday' kampanyasından 5 milyon TL gelir elde ettik. Stoklarımızdaki ürünlerin yarasını 1 günde tükettiler. Hepsine teşekkür ediyorum. Dursun Özbek kendi esas alacaklarını istemekte haklı. Bunları ödeyeceğiz. Fakat alacaklarının bir kısmını güvence altına alabilmek için Emlak Konut'tan elde edeceğimiz gelire temlik koydurmuş. Hesaplarımıza göre Dursun Özbek'e borcumuz 86 milyon TL. Kendisi de inceletsin. Futbolcu cezaları nedeniyle Dursun Özbek'in kulübe 28 milyon TL borcu var. Bu paranın bizim kendisine olan 86 milyon liralık borçtan düşülmesini istiyorum."
#Galatasaray
#Mustafa Cengiz
6 yıl önce