|

Mustafa Denizli'den Belhanda eleştirisi

Galatasaray'ın Göztepe'yi 3-1 yendiği maçı yorumlayan Mustafa Denizli, sarı kırmızılıların oyununu değerlendirdi. Denizli, Faslı futbolcu Younes Belhanda hakkında da ilginç açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
23:13 - 24/12/2017 Pazar
Güncelleme: 23:31 - 24/12/2017 Pazar
Yeni Şafak
Galatasaray, Göztepe'yi 3-1 yenerek Süper Lig'de devreyi 2. sırada tamamladı.
Galatasaray, Göztepe'yi 3-1 yenerek Süper Lig'de devreyi 2. sırada tamamladı.

Galatasaray'ın Göztepe maçını yorumlayan Mustafa Denizli, sarı kırmızılıların oyununu beğendiğini ifade ederken oyuncu performanslarıyla ilgili de konuştu.

Mustafa Denizli'nin TRT Spor'da yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar;
  • "Fatih Hoca takımla fazla oynamamış ama şunu söylemem gerekir ki; Galatasaray'ın maça farklı bir hava ile başlaması, asılması ve geriye düşmesine rağmen fevkalade bir görüntü çizdi. Bugün Gomis'i çok beğendim, Yasin yine çok başarılıydı. Göztepe penaltıyı attıktan sonra maçı kazanmak gibi bir havası yoktu. Göztepe takımı ilk yarı iyi bir grafik çizdi. Kısacası Göztepe daha önce oynadığı deplasman maçlarından geride kaldı. Rodrigues sakatlığı Galatasaray'ın temposunu biraz azalttı ama attığı gol çok güzel verkaç golü oldu. Bugün Tudor olsaydı takımda sağ bekte Denayer, sol bekte Linnes oynatacaktı. Denayer sağda da, solda da oynasa atak organizasyonunu yapamayan bir oyuncu ama Linnes öyle değil. Galatasaray'ın bugün en çok ön plana çıkan oyuncusu Rodrigues onun arkasından Gomis gelir. Rodrigues ve Yasin belirli bir süreden sonra oyundan düşebiliyorlar ama bu ikili birbirlerini çok iyi tamamlıyorlar."
Fernando'ya övgü Belhanda'ya eleştiri
  • "Fernando herkesten daha sağlam oynadı bugün.Belhanda takıma bir türlü adapte olamadı anlaşılır gibi değil! Ama onun yerine alternatif oyuncu sayısı fazla. Belhanda formunun çok çok gerisinde. Maicon ve Serdar Aziz'e fazla iş düşmedi bugün. Göztepe'de o kadar fazla tehdit olmadı."
#Galatasaray
#Göztepe
#Belhanda
6 yıl önce