|

Nihat Kahveci Beşiktaş'a gelmesini istediği takımı açıkladı

Beşiktaş'ın muhtemel rakipleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Nihat Kahveci, gönlünden geçen takımın Real Madrid olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
09:48 - 8/12/2017 Cuma
Güncelleme: 10:24 - 8/12/2017 Cuma
Diğer
Yorumculuk yapan Nihat Kahveci, futbolculuk kariyerinde Beşiktaş, Real Sociedad ve Villarreal formaları giydi.
Yorumculuk yapan Nihat Kahveci, futbolculuk kariyerinde Beşiktaş, Real Sociedad ve Villarreal formaları giydi.

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Nihat Kahveci, siyah-beyazlıların Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki muhtemel rakiplerini yorumladı. Futbolculuk kariyerinde yıllarca La Liga'da forma giyen Kahveci, kurada gönlünden geçen takımın Real Madrid olduğunu ifade etti.

Skorer'e konuşan Nihat Kahveci'nin kura ile ilgili değerlendirmeleri şöyle;

"Real Madrid'le oynayınca inanılmaz reklam oluyor"
  • "Beşiktaş böyle bir fırsat bulmuş, ilerlemesini isterim. İsim olarak Sevilla, Shakhtar ve Basel diğerlerinden daha zayıf ama gönlümden Real Madrid geçiyor. Gelsinler Vodafone Park'ı, atmosferi görsünler. Real Madrid'le karşılaştığınızda inanılmaz reklam oluyor. Çünkü dünya, son iki yılın Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid’in maçlarını seyrediyor. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman dünyaya açılmak istiyor. Bu da bulunmaz fırsat. Beşiktaş, Real Madrid’le eşleşirse gollü maçlar bizi bekliyor. Real kapanmayan, oynamana izin veren, ofansif yönü güçlü bir takım ama Sevilla ve Basel olursa da fena olmaz. Rakip hangi takım olursa olsun Beşiktaş’ın tur atlama şansı var."

Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri:✅ Basel✅ Bayern Münih✅ Chelsea✅ Juventus✅ Real Madrid✅ Sevilla ✅ Shakhtar

#Beşiktaş
#Şampiyonlar Ligi
#Nihat Kahveci
6 yıl önce