|

'O aptalca hareketi kınıyorum'

Türk Kalp Vakfı tarafından düzenlenen 'iyi kalpli ol' ödül töreninde konuşan Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Çaykur Rizespor maçı sonrasında yaşanan silahlı saldırı olayıyla ilgili olarak, "Fenerbahçe Kulübü sporcularının başına gelen o aptalca hareketi kınıyorum" ifadesini kullandı.

Yeni Şafak
15:34 - 9/04/2015 Perşembe
Güncelleme: 15:39 - 9/04/2015 Perşembe
DHA

Yarsuvat konu ile ilgili, "Fenerbahçe'ye yapılan o aptalca hareketi kınıyorum. Türk toplumunun da dikkatini bu gibi olaylara çekmek için çalışma yapmamız lazım. Çaba göstermemiz lazım. Çünkü insanlar arasında fark yoktur. Bakın aramızda pek fark yok. (Ali Şen'i göstererek) Biraz da birbirimize benziyoruz. Saçlarımız beyaz, burnumuz aşağı - yukarı aynı, yaşlar da yakın. Yani biz biziz işte. Biz insanız. Onun için bu ayrılığa, gayrılığa bir kan davası gütmeye hiç gerek yok. Her şey çok sınırlı ve kısıtlı. Bu yaşadığımız günleri mutlu olarak geçirmemiz lazım. Birbirimize düşman olmamamız lazım. En başta da biz yöneticilere iş düşüyor." diye konuştu.



Duygun Yarsuvat, Fenerbahçe eski Başkanı Ali Şen'e de dönerek, "Bu konuda size, bana, sizin arkadaşlarınıza büyük iş düşüyor" dedi.

#duygun yarsuvat
#fenerbahçe
#saldırı
#kınama
9 yıl önce