|

'O konuda yorum yapmam'

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, liderliğin güzel bir duygu olduğunu söyleyerek, 'Önemli olanın ligin sonunu lider bitirmek'' dedi. Orman, Fenerbahçe-Trabzonspor maçı öncesinde yaşanan hakem polemiğinde Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun hakem Bülent Yıldırım'ı aramasıyla ilgili de yorum yapmayacağını açıkladı.

Yeni Şafak
12:41 - 10/02/2015 Salı
Güncelleme: 10:48 - 10/02/2015 Salı
DHA

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı ile Odeabank arasında imzalanan sponsorluk anlaşması sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fikret Orman'ın "44 puanımız ve 15 maçımız var. Alınabilecek 45 puan var. Daha önümüzde çok maç var. Arzumuz ligi lider bitirmektir. Daha bu derenin altından çok sular akar. Beşiktaş'ın çok yoğun bir maç programı var. Kayseri'ye gideceğiz, oradan gelip Bursaspor ile oynayacağız. Hemen peşinden Liverpool'a gidip oradan Eskişehir, sonra Liverpool gelecek, peşinden iç saha maçı için yine Ankara'ya geçeceğiz. Yani çok yoğun bir maç trafiğimiz var. Daha sakatlıklar, maçlar bir sürü şeyler olacak. Lider olmaktan memnunuz ama bu günlük bir şeydir. Mesele ligi lider bitirmektir."


Orman, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun hakem Bülent Yıldırım'ı aramasıyla ilgili de şunları söyledi: "Bu konu, TFF'yi alakadar eden bir konu. Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yapmış olduğu hareketi spor yorumcuları ve TFF yorumlamalı. Ben yorum yapmak istemiyorum. Tahmin ediyorum ki TFF bu konuda bir karar verecektir. Bizim çizgimiz bellidir. Biz sahada adalet istiyoruz. Kimseye bir farklılık yaratılmadan oyunun oyuncular tarafından belirlendiği bir lig olmasını istiyoruz. Bunun için de elimizden gelen pozitif katkıyı vermeye çalışıyoruz."

#Beşiktaş
#Fikret Orman
#Trabzonspor
9 yıl önce