|

Okan Buruk'tan Seleznov mesajı: İlk kez böyle bir şey gördüm

Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe ile oynayacakları Türkiye Kupası final maçı için açıklamalarda bulundu. Buruk, kupayı kazanmaları halinde kulübün efsanesi olacaklarını söylerken Seleznov'un sarı lacivertlilerle oynanacak maçta forma giyemeyecek olmasıyla ilgili dikkat çekici bir mesaj verdi.

Yeni Şafak
17:52 - 9/05/2018 Çarşamba
Güncelleme: 19:51 - 9/05/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Okan Buruk.
Okan Buruk.

Akhisarspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak Türkiye Kupası final mücadelesi öncesinde Okan Buruk basın toplantısı düzenledi. Ege temsilcisinin teknik patronu, kupayı çok istediklerini açıklarken Seleznov'un kritik maçta oynayamayacak olmasıyla ilgili de ilginç bir mesaj verdi.

İşte Okan Buruk'un Türkiye Kupası finali öncesi yaptığı açıklamalar;
  • "Bir teknik adam olarak ilk defa final oynayacağım. Hem oyuncularım, hem de Akhisar ilçesi için daha çok heyecanlıyım. Günün sonunda çok önemli bir rakibe karşı üstünlüğü kuran, sonuç olarak istediklerini alan ve kupayı kazanan takım olmayı istiyoruz. Futbolculuğum döneminde çok zor şartlar altında UEFA Kupası zaferini yaşamıştım. Eğer Akhisarspor olarak kupayı kazanırsak, yine çok büyük bir olayı gerçekleştireceğiz. Sayı olarak iki takımın taraftarlarını burada karşılaştırmak zor. Sayımız belki çok fazla olmayabilir ama taraftarlarımızın yanımızda olması bizi ekstra motive edecektir."
  • Kupada 4 sarı kart görmek zordur, ben hiç cezalı duruma düşeni görmemiştim kupada, Seleznyov ile ilk kez gördüm. Onun için de çok büyük eksiklik.


#Akhisarspor
#Okan Buruk
#Seleznov
6 yıl önce