|

'Olcay Şahan ayrılmak istiyor' iddiası

Trabzonspor forması giyen Olcay Şahan'ın menajerine eski takımı Beşiktaş'a dönmek istediğini söylediği iddia edildi. Şahan'ın menajeri ise yaptığı açıklama ile bu iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Yeni Şafak
13:15 - 23/06/2018 Cumartesi
Güncelleme: 13:49 - 23/06/2018 Cumartesi
Diğer
Olcay Şahan geride bıraktığımız sezon Trabzonspor formasıyla çıktığı 31 maçta 5 gol atarken 5 de asist kaydetti.
Olcay Şahan geride bıraktığımız sezon Trabzonspor formasıyla çıktığı 31 maçta 5 gol atarken 5 de asist kaydetti.

Beşiktaş’ın eski futbolcusu Olcay Şahan'ın geri dönmek istediği belirtildi. Tecrübeli futbolcunun menajerine bordo-mavililerde mutsuz olduğunu belirtip, yeniden Beşiktaş’ta oynamak istediğini söylediği öne sürüldü.

Hürriyet'in iddiasına göre Olcay menajerine, “Taraftar beni pek benimsemedi. Ayrılık iki taraf için de daha sağlıklı olacak. Yeniden Beşiktaş’ta oynamak istiyorum” dedi. Bunun üzerine Olcay’ın menajerinin de bunun nabız yoklamaya başladığı aktarıldı.

Menajerinden yalanlama geldi

Olcay Şahan'ın menajeri olan ağabeyi Osman Şahan bu iddiaları kesin bir dille yalanladı. Radyospor'a konuşan Şahan'ın açıklamaları şöyle;

  • "Olcay Şahan şu anda Trabzonspor'da. Olcay, bana hiçbir zaman 'Ben Beşiktaş'a geri dönmek istiyorum, mutsuzum' demedi. Olcay'ın Trabzonspor'la kontratı devam ediyor. Beşiktaş'ın Olcay için bir girişimi olmadı, ben de kimseyle görüşmedim. Olcay Trabzonspor'da çok mutlu. İleri ki dönemde ne olur bunu bilmiyorum. Olcay şu anda Trabzonspor'da ve takımından çok memnun."

#Trabzonspor
#Olcay Şahan
#Beşiktaş
6 yıl önce