|

Önce Fenerbahçe

F.Bahçe'de devam etme konusunda kapıları kapatmayan Tuncay'ın menajeri Erdinç Şehit, Birmingham, M. City, Villarreal, H. Berlin, Alkmaar ve Olimpiakos'tan resmi, Milan'dan aracılarla teklif geldiğini açıkladı.

00:00 - 5/06/2007 Salı
Güncelleme: 00:58 - 5/06/2007 Salı
Yeni Şafak
Önce Fenerbahçe
Önce Fenerbahçe

Transferin bir numaralı gözdesi F.Bahçeli Tuncay Şanlı, FBTV'de yaptığı açıklamada, “Takıma yeni katılacaklarla daha güçleneceğiz. Avrupa'da da başarılı olmak istiyoruz” diyerek, kulübünde kalma konusunda olumlu sinyaller gönderirken, menajeri Erdinç Şehit de gelen tekliflerle ilgili konuştu. Şehit, F.Bahçe ile yarın masaya oturup görüşeceklerin ibelirtirken, ''İngiltere'den Birmingham, Manchester City, İspanya'dan Vilarreal, Almanya'dan Hertha Berlin, Hollanda'dan AZ Alkmaar ve Yunanistan'tan Olimpiakos takımlarından resmi teklif var'' diye konuştu.


OLİMPİAKOS'TAN FARKLI HABER

İtalya'nın Milan kulübünden de şahıslar aracılığıyla teklif geldiğini anlatan Şehit, öncelikli olarak yarın F.Bahçe ile konuşup kararlarını vereceklerini kaydetti, ''Tuncay Fenerbahçe'de kaptanlık yapıyor, tabii ki ilk önce Fenerbahçe ile masaya oturacağız'' dedi. Şehit, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren kaleci Volkan Demirel'in durumunun da 1-2 gün içinde belli olabileceğini söyledi. Volkan'ın da menajeri olan Şehit, kulüp ile Volkan konusunda görüştüklerini sözlerine ekledi. Öte yandan Yunan basınında, teklife hiçbir yanıt verilmediği için Olimpiakos'un Tuncay'dan vazgeçtiği haberleri yayınlandı.


Yıldızlar geçidine hazırlık

F.Bahçe'nin 100. yıl etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen “Yıldızlar Geçidi” için son prova bugün saat 21.30'da Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacak. Öte yandan Fazıl Say'ın Ankara'da vereceği konser, Tunceli'de bir karakola düzenlenen saldırı nedeniyle 2 Temmuz'a ertelendi.





17 yıl önce