|

Önce Kur'an ve sünnet ardından yağlı güreş

Hendek Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği​ ve bu yıl 17'ncisi gerçekleşecek Selman Dede Anma, Sünnet ve Güreş Etkinliği 23 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek.

Yeni Şafak
16:08 - 15/04/2015 Çarşamba
Güncelleme: 13:14 - 15/04/2015 Çarşamba
IHA

Hendek Belediyesi Selman Dede Mesire Alanı'nda saat 10.00'da başlayacak olan anma programına ünlü hafızlar da katılacak. Bu yıl 17'ncisi yapılacak olan Selman Dede sünnet şenliğinde her yıl 350-400 arasında çocuk sünnet oluyor ve sünnet elbiseleri Hendek Belediyesi tarafından karşılanıyor. Hendek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne yapılacak olan sünnet başvuruları 18 Mayıs'ta sona erecek.



Güreş etkinliklerine de önem veren Hendek Belediyesi, bu yıl güreşlerin daha çetin geçeceği ve Kırkpınar'da isim yapmış pehlivanların güreşlere iştirak edeceği öğrenildi. Selman Dede Mesire Alanı´nda yapılacak olan etkinlikler için sabah 09.00'dan itibaren Hendek Merkez Cami önünden ücretsiz olarak araç kalkacak.



Güreşlere katılacak başpehlivanlar şunlar: Şaban Yılmaz, Orhan Okulu, Süleyman Aykırı, Ali Rıza Kaya, Savaş Yıldırım, Mahmut Kavakçı, Salih Dorum, Mustafa Başdemir, Murat Hikmet, Ramazan Bircan, Ümit Balta, Hüseyin Şahinal, Ziya Ünlü, Mecit Yıldırım, Fatih Koyuncu, Murat Gençtürk, Reşat Turgut, Kadir Ergin, Ahmet Kavakçı.








#Sakarya
#Hendek
#Yağlı Güreş
#Selman Dede
#Şaban Yılmaz
#Orhan Okulu
#Süleyman Aykırı
#Ali Rıza Kaya
#Savaş Yıldırım
#Mahmut Kavakçı
#Salih Dorum
#Mustafa Başdemir
#Murat Hikmet
#Ramazan Bircan
#Ümit Balta
#Hüseyin Şahinal
#Ziya Ünlü
#Mecit Yıldırım
#Fatih Koyuncu
#Murat Gençtürk
#Reşat Turgut
#Kadir Ergin
#Ahmet Kavakçı
9 yıl önce