|

Ozan Tufan için ezeli rakipler devrede

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın planları arasında yer almayan ve kadro dışı bırakılan Ozan Tufan için Galatasaray ve Beşiktaş'ın devreye girdiği ifade edildi.

Yeni Şafak
09:30 - 14/01/2018 Pazar
Güncelleme: 09:42 - 14/01/2018 Pazar
Diğer
Ozan Tufan, bu sezon ligde çıktığı 9 maçta 3 gol atarken 1 de asist yaptı.
Ozan Tufan, bu sezon ligde çıktığı 9 maçta 3 gol atarken 1 de asist yaptı.

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman'la anlaşamadığı için sarı-lacivertli ekiple ipleri koparan ve Antalya kampına dahil edilmeyerek kadro dışı bırakılan Ozan Tufan için flaş bir iddia gündeme geldi.

Habertürk'te yer alan habere göre henüz 23 yaşında olan genç futbolcunun potansiyelini bilen Galatasaray ve Beşiktaş'ın, Ozan'ı kadrolarına katmak için harekete geçtikleri öğrenildi.

  • Kendisine takım bulması için İstanbul'da bırakılan Ozan Tufan'ı Galatasaraylı ve Beşiktaşlı yetkililerin bizzat telefonla arayarak takımlarına çağırdıkları ortaya çıktı.
Yönetim rahatsız oldu

Ozan Tufan'ın Galatasaraylı ve Beşiktaşlı yetkililer tarafından arandığını öğrenen Fenerbahçe yönetiminin ise bu durumdan rahatsız oldukları öğrenildi.

Ozan'ın ezeli rakiplerine gidip yeniden yükselişe geçmesi durumunda sarı-lacivertli taraftarların tepkisini çekeceğini bilen başkan Aziz Yıldırım ve yönetiminin, genç futbolcuyu ezeli rakiplerine göndermek istemedikleri ifade edildi.


#Ozan Tufan
#Aykut Kocaman
#Fenerbahçe
6 yıl önce