|

"Para versinler İbra'yı alayım"

Bursaspor maçı sonrası tribünlerin "İbrahimovic'i al başkan" tezahüratlarını duyan TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Dursun Özbek'e "Taraftarın sesine kulak ver. İbra'yı al" diye takıldı. Özbek de taraftarları işaret ederek "Para versinler getirelim" diye cevap verdi. Hamza hoca da basın toplantısında İbra için "Gelse kimse hayır diyemez" diyerek fitili yeniden ateşledi...

Yeni Şafak
09:13 - 10/08/2015 Pazartesi
Güncelleme: 06:18 - 10/08/2015 Pazartesi
Diğer

Galatasaray'da Zlatan İbrahimovic heyecanı bitmek bilmiyor. Sarı-Kırmızılı taraftarlar Bursaspor maçında "Taraftar çıldırdı, İbrahimovic'i istiyor" diye tezahürat yaparak Başkan Dursun Özbek'ten Zlatan İbrahimovic'in transfer edilmesini istedi. Takvim'in haberine göre bunu duyan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören de Dursun Özbek'e dönerek "Tribünleri duyuyor musun başkan, İbrahimovic'i istiyorlar. Taraftarların sesine kulak ver" diye takıldı.Dursun Özbek de taraftarları işaret ederek "Parayı versinler hemen getireyim" diye cevap verdi. Sarı- Kırmızılı taraftarların Başkan Dursun Özbek'in bu sözlerine nasıl reaksiyon göstereceği ise merak konusu... Öte yandan Hamza Hamzaoğlu'nun İbrahimovic için yaptığı "İbrahimovic'i kim istemez" açıklamaları İbrahimovic transfer sürecine yeni bir boyut kazandırdı.



Hamza Hamzaoğlu topu yönetime attı


Maliyeti ve takım içi dengeleri öne sürerek yıldız transferine karşı çıkması nedeniyle taraftarın eleştiri odağı olan Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor maçından sonra "Herkes Zlatan'ı istiyor. Bir görüşme olmadı ama almış olsak renk katar. Gelirse hayır demeyiz."açıklamasını yaparak topu yönetime gönderdi. Taraftar bu açıklama ile birlikte yeniden heyecanlanırken, yıldız transferi beklenmeye başladı. Şimdi İbra transferinde bütün oklar Özbek ve yönetimini gösteriyor.



#ibrahimovic
#zlatan
#dursun özbek
9 yıl önce