|

Portekiz basını Talisca'nın transfer detaylarını açıkladı

Dün Beşiktaş'la son maçına çıkan Anderson Talisca'nın yeni takımıyla ilgili olarak Portekiz basınından ses getiren bir iddia geldi. Ojogo'nun haberine göre yıldız ismin yeni takımının Manchester United olacağı belirtilirken oyuncu için ödenecek bonservis bedeli de belli oldu.

Yeni Şafak
12:48 - 20/05/2018 Pazar
Güncelleme: 14:28 - 20/05/2018 Pazar
Yeni Şafak
Anderson Talisca.
Anderson Talisca.

Beşiktaş'ta 2 sezon boyunca kiralık olarak forma giyen Anderson Talisca, dün oynanan Sivasspor maçının ardından taraftarlara veda etti.

Brezilyalı yıldızın yeni adresiyle ilgili ilk ip ucunu Şenol Güneş verdi. Güneş, başarılı oyuncunun Cenk'e rakip olacağını belirtirken Portekiz basını, takım ismi verdi.

Ojogo'nun haberine göre Benfica Kulübü, Talisca'nın transferi için Manchester United'la 40 milyon euroya el sıkıştı. Transferin bitmesi için Talisca'nın milli takım uygunluk durumunun sonuçlanmasının beklendiği aktarıldı.

  • Premier Lig'deki yabancı oyuncular için aranan milli takım uygunluğuna şu aşamada uymayan Talisca'nın özel izinle transfer olabileceği belirtiliyor. Bilindiği üzere Anderson Talisca, Brezilya A Milli Takımı formasını henüz giyemedi ancak kadroya davet edildi.


#Anderson Talisca
#Beşiktaş
#Manchester United
6 yıl önce