|

PSG'yi karıştırdı!

PSG'nin yıldız golcüsü Zlatan Ibrahimovic'in huzursuzluk çıkardığı, davranışlarından takım arkadaşlarının ciddi bir şekilde rahatsızlık duyduğu iddia edildi.

Yeni Şafak
16:08 - 23/10/2015 Cuma
Güncelleme: 13:21 - 23/10/2015 Cuma
Diğer

PSG'de Zlatan Ibrahimovic'in form düşüklüğü nedeniyle futbolcular arasında huzursuzluk çıkardığı öne sürüldü.



Skorer'de yer alan habere göre, Fransa'da yayın yapan RMC Sport Radyosu bugün yayınladığı özel haberinde Zlatan Ibrahimovic ile ilgili önemli iddialarda bulundu.



Futbolcular rahatsız

Soyunma odasındaki gelişmelere yakından tanıklık eden birine dayandırılan haberde şu ifadeler yer aldı: “Bazı futbolcular Ibrahimovic'in davranışlarından memnun değil. Onun Cavani ve Di Maria'yı etkisiz kıldığını düşünüyorlar. Blanc da ona bir şey yapamıyor. Real maçında onu oyundan çıkartması gerektiğini biliyordu tabii ki.”



PSG'nin Real Madrid'i ağırladığı maçta 90 dakika sahada kalan İsveçli yıldız ne bir isabetli şut çekebilmiş ne de önemli bir pozisyona girmiş ve eleştiri oklarının bir numaralı hedefi olmuştu.



10 numara gibi oynaması takıma zarar veriyor

RMC Sport, Ibrahimovic'in son dönemdeki oyun içi analizini de yaparak onun neden takıma zarar verdiğini gösterdi. Buna göre 4-3-3 sisteminde tek forvet olarak görev yapan 33 yaşındaki oyuncunun bir forvetten ziyade bir 10 numara gibi oynamaya çalıştığı, durum böyle olunca sol açık Cavani'nin bölgesini terk ederek forvete kaydığı, bu sefer de rakip takımın sağ kanattan etkili gelerek sol bek Maxwell'in atakları durdurmada yetersiz kaldığı belirtildi.



Ciddi talipleri var

PSG ile olan sözleşmesi bu sezonun sonunda bitecek olan Ibrahimovic'in geleceği henüz belirsiz. Yıldız futbolcuya Galatasaray, Fenerbahçe, Milan gibi Avrupa ekipleri talip olsa da MLS'ten çok ciddi tekliflerin geldiği biliniyor.


#zlatan ıbrahimovic
#psg
9 yıl önce