|

Rabbim yazdıysa şampiyon oluruz

Kariyerinin başından beri memleketi Sakarya'nın plaka numarası olan 54 ile pistlerde yer alan milli motosikletçi, dünya şampiyonluğundan dolayı kullanmaya hak kazandığı 1 numarayla şampiyonluk hedefinde olacağını kaydetti.

Yeni Şafak ve
06:00 - 15/01/2016 Cuma
Güncelleme: 04:31 - 15/01/2016 Cuma
Yeni Şafak

Dünya şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası'nda yeni sezon öncesi antrenmanlara başlarken, yarış numarasını değiştirmeye karar verdiğini belirtti. Kariyerinin başından bu yana sürekli 54 numarayı kullandığını hatırlatan Sofuoğlu, "Önümüzdeki yıl pistlerde, dünya şampiyonluğundan dolayı kullanmaya hak kazandığım 1 numarayla yarışacağım. Şampiyon olmak kolay değil. Çalışmalarımı yapıp, mücadelemi vereceğim. Rabbim yazdıysa alacağız. 2016 yılı da inşallah bize güzel gelir. Bir şampiyonluk daha nasip olur. Birkaç yıl daha yarışıp dünya şampiyonu genç sporcular yetiştirmek istiyorum" şeklinde konuştu.



ARDA'YLA DA SÖZLEŞTİK


Sofuoğlu, Barcelona'da forma giyen Arda Turan'la da bu yıl içinde bir araya geleceklerini kaydetti. Arda ile iletişim halinde olduklarını, ancak şu ana kadar yüz yüze görüşemediklerini aktaran milli motosikletçi, "Arda'yla bu sezon için sözleştik, onun bir maçına gideceğim" dedi.



Hakan benden haber bekliyor


Sofuoğlu, kendisini tanımadığı için sosyal medya üzerinden sitem ettiği Bayer Leverkusen'in yıldızı Hakan Çalhanoğlu'yla aralarındaki iletişim problemini giderdiklerini, genç futbolcunun görüşmek için kendisinden haber beklediğini söyledi. Hakan Çalhanoğlu'yla aralarının son derece iyi olduğunu belirten milli motosikletçi, "İnşallah bu kırgınlıkla başlayan arkadaşlık, iyi bir dostluğa dönüşür" ifadelerini kullandı.


#Kenan Sofuoğlu
#Dünya Supersport Şampiyonası
#Sofuoğlu
8 yıl önce