|

Redknapp, Mourinho'nun yeni adresini açıkladı

Tottenham Hotspur eski teknik direktörü Harry Redkapp, Manchester United - Mourinho anlaşmasının tamamlandığını açıkladı.

Yeni Şafak
13:25 - 18/02/2016 Perşembe
Güncelleme: 11:36 - 18/02/2016 Perşembe
Diğer

Geçtiğimiz sezon yeniden döndüğü Chelsea'yle şampiyonluk yaşayan, ancak bu yıl üst üste aldığı kötü sonuçlar sonrası görevine son verilen Jose Mourinho'nun adı Manchester United'la anılıyor.




Manu işi bitirdi

Louis van Gaal yönetiminde bu yıl beklentilerin oldukça uzağında kalan Kırmızı Şeytanlarda, sezon sonunda Hollandalı teknik adamın gönderileceğine kesin gözüyle bakılıyor. Bu nedenle menajer arama çalışmalarına başlayan United yöneticilerinin, Chelsea'nin eski patronu Jose Mourinho'yla anlaştığı iddia edildi. İki taraf arasındaki görüşmeler son birkaç aydır yakından takip edilirken, bu görüşmelerin olumlu bir şekilde sona erdiğini duyuran isim ise İngiliz futbolunun önemli simalarından Tottenham Hotspur kulübünün eski manajeri Harry Redknapp oldu.



'Anlaştılar'

Radyo istasyonu Sirius XM'e konuşan tecrübeli futbol adamı, "Manchester United'ta Louis van Gaal'le işlerin yolunda yürümediği ortada. Şüphesiz ki, onun için tam bir felaket oldu. Aldığım bilgilere göre Manchester United, Jose Mourinho ile tamamen anlaştı." ifadelerini kullandı.






#Chelsea'
#manchester united
#jose mourinho
8 yıl önce