|

Loic Remy transferinde kafa karıştıran detaylar

Adı Galatasaray ve Trabzonspor'la anılan Loic Remy'nin transferiyle ilgili şoke eden detaylar ortaya çıktı. Fransız futbolcunun disiplinsiz tavırları nedeniyle Las Palmas'tan gönderilmek istendiği belirtilirken oyuncunun transferi için 6 menajerin devrede olduğu ve farklı kulüplerle transfer görüşmesi yürütüldüğü öğrenildi.

Yeni Şafak
18:23 - 19/01/2018 Cuma
Güncelleme: 18:46 - 19/01/2018 Cuma
Yeni Şafak
Galatasaray ve Trabzonspor'un gündeminde olduğu belirtilen Remy'nin transferine dair ilginç bilgiler ortaya çıktı.
Galatasaray ve Trabzonspor'un gündeminde olduğu belirtilen Remy'nin transferine dair ilginç bilgiler ortaya çıktı.

Adı son günlerde Galatasaray ve Trabzonspor'la anılan Loic Remy'nin transferine dair şok detaylar ortaya çıktı. Sezon başında sürpriz bir şekilde Chelsea'den Las Palmas'a imza atan Remy'nin disiplinsiz tavırları nedeniyle La Liga kulübünde sorunlar yaşadığı belirtildi.

  • Las Palmas yönetiminin takımdan göndermeye çalıştığı futbolcunun transferi için 6 menajerin devrede olduğu ve 2 menajerin Galatasaray ile Trabzonspor'a oyuncuyu vermek için görüşmelerde bulunduğu öğrenildi.

Avrupa'da bir kulübe imza atmak isteyen oyuncunun transferi için 6 menajerin devrede olması ve görüşmelerin sürdürülememesinin en büyük nedeninin asıl muhatap olan oyuncuyla iletişime geçilememesi olduğu belirtilirken menajer komisyonunun bu transferin önündeki en büyük engel olduğu aktarıldı.

Las Palmas'a isyan etti

Öte yandan Las Palmas'ta sorunlar yaşadığı iddia edilen futbolcu İspanyol basınına takımdaki durumuyla ilgili ilginç bilgiler verdi. Antrenörüyle sorun yaşadığını doğrulayan Remy, kendisine değer verilmediğini ve gözden çıkartıldığını ifade etti.

İşte Remy'nin yaptığı o çarpıcı açıklama;
  • "Takımın öğle yemeğine çok kısa bir süre geciktim ve kendimi takımın dışında buldum. Antrenör Jemez bana bir çöp gibi davrandı. Takımın en önemli oyuncusunun ben olduğumu söylemek istemiyorum ama en skorer ismiyim. Bana yapılanın haksızlık olduğunu düşünüyorum. Bu aşamada Las Palmas'taki geleceğimi göremiyorum"

#Trabzonspor'un transfer gündemindeki Fransız yıldız Loic #Remy'nin bu sezonki istatistiği...

Yeni Şafak Spor (@yenisafakspor)'in paylaştığı bir gönderi ()

#Loic Remy
#Galatasaray
#Trabzonspor
6 yıl önce