|

Reyes Galatasaray'ın kapısından dönmüş

Türkiye'de önce Galatasaray'a önerildiği iddia edilen Fenerbahçe'nin 26 yaşındaki oyuncusu Diego Reyes'e, teknik direktör Fatih Terim'in onay vermediği ifade edildi.

Yeni Şafak
09:53 - 17/11/2018 Cumartesi
Güncelleme: 10:23 - 17/11/2018 Cumartesi
Diğer
Reyes bu sezon Fenerbahçe formasıyla 8 maça çıktı.
Reyes bu sezon Fenerbahçe formasıyla 8 maça çıktı.

Fenerbahçe'de Cocu'dan görevi devralan Erwin Koeman'ın forma şansı vermediği Diego Reyes ile ilgili dikkat çeken bir iddia öne sürüldü.

Sabah'ta yer alan habere göre Meksikalı savunmacının sarı-lacivertli ekibe gitmeden önce Galatasaray'a teklif edildiği öğrenildi. Transfer döneminde eski oyuncusu Denayer'i tekrar kiralamaya uğraşan ancak sonuç alamayan sarı-kırmızılı kulübe, menajerler tarafından Porto'nun sözleşmesini uzatmadığı Diego Reyes önerildi. Fatih Terim ve yardımcıları, 26 yaşındaki stoper için hazırlanan özel videoları izlediler. Bedava olmasına rağmen Reyes 'yetersiz' bulundu ve transfere onay çıkmadı.

Yıllık 1,5 milyon euro alıyor
  • Reyes'in menajerleri daha sonra Fenerbahçe ile temasa geçti ve sportif direktör Comolli transferi bitirdi. Bonservisi elinde olarak Fenerbahçe'ye gelen Diego Reyes, 2020 yılına kadar sözleşme imzaladı. Tecrübeli futbolcu yıllık 1,5 milyon euro kazanıyor.

#Diego Reyes
#Galatasaray
#Fenerbahçe
5 yıl önce
default-profile-img