|

Rıdvan Dilmen Başakşehir-Beşiktaş maçı için sonuç verdi

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'ni 1-0 yendiği maçtan sonra çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Dilmen, haftaya oynanacak olan Başakşehir-Beşiktaş maçının sonucu için tahminde bulundu.

Yeni Şafak
22:00 - 10/03/2018 Cumartesi
Güncelleme: 22:17 - 10/03/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Gençlerbirliği maçını değerlendirdi.
Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Gençlerbirliği maçını değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'ni 1-0 yendiği maçın ardından NTV Spor ekranlarında mücadeleyi değerlendirdi. Dilmen gelecek hafta oynanacak Başakşehir-Beşiktaş maçı için de ilginç açıklamalarda bulundu.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları;
  • "Beşiktaş, Başakşehir'in kaybından sonra şampiyonluğun en ciddi adaylarından biri haline geldi. Fenerbahçe'de oyuncular Malatya'da otelde, olmazsa olmaz maçına çıkacaklarını anlamışlardır. Beraberlik bile yetmez. Beşiktaş ilk 8 haftada 14 puan almıştı, bugünkü galibiyetle birlikte 2. yarıda 20 puan aldı. Tudor'lu Galatasaray 22 almıştı, Beşiktaş ve Fenerbahçe 14 almıştı. En büyük fark, Galatasaray'ın hocası son dönemece girilirken bu sefer Tudor değil. Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde muhtemelen elendi, mucize tabii. Bu Şampiyonlar Ligi sürecinde ligi çok ciddiye almadılar açıkçası. O yüzden maç seçmelerden geçtiler, artık tamamen lige konsantreler. Hakem beklediğimden iyi maç yönetti ama Şenol Hoca'ya sarı kart göstermesi lazım. Tacı engelledi. Görmemiş olabilir ama engelleme. Başakşehir - Beşiktaş maçında %25 Başakşehir, %25 Beşiktaş, %50 beraberlik diyorum.''


#Rıdvan Dilmen
#Beşiktaş
#Başakşehir
6 yıl önce