|

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'nin sıralamadaki yerini tahmin etti

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Sivasspor maçını değerlendirdi. Tecrübeli futbol adamı, sarı lacivertlilerin ligi bitirmesini beklediği yeri de açıkladı.

Yeni Şafak
22:41 - 15/03/2019 Cuma
Güncelleme: 23:15 - 15/03/2019 Cuma
Yeni Şafak
Rıdvan Dilmen.
Rıdvan Dilmen.

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Sivasspor'u 2-1 yendiği maçı değerlendirdi. Dilmen, sarı lacivertlilerin çok telaşlı bir oyun oynadığını belirtirken sezon sonu sıralaması hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamalarından öne çıkanlar;

-"Fenerbahçe'de öyle bir telaş var ki sanki çaylak bir takım. Çalışmazsan stres olur. Bu kadar çaylak oyun oynamak Fenerbahçe gibi bir çınara yakışmıyor. Puan durumunu geçtim, maçı da kazanırsınız onu da geçtim bu telaş nedir."

-"Fenerbahçe çok telaşlı oynuyor sakin kalmaları gerek. Ersun Yanal devre arasında bunu oyuncularına söylemeli. Fenerbahçe oyunu rakip sahaya yıkması gerek. Arkadaki 3 oyuncunun Isla, Skrtel ve Isla ayakları hiç iyi değil. Bir tek Tolgay var alıp verebilecek bir oyuncu ama o da hazır değil. Zajc ise kayboldu. Bu kadar olumsuz tabloya rağmen yine ilk yarıyı 0-0 bitirdi."

-"Kırılma anı Sivasspor'un attığı golden hemen sonra gol yemesi oldu. Bu takımı Fenerbahçe taraftarı tutmaya çalışıyor. Bence becerecekler. 5 ile 7 arasında ligi bitireceklerdir."

-"Ersun Yanal'ın çok pozitif bir oyun oynatamadığını ve oyuncuların sıkıntıları atlamadığını görüyoruz. Hocanın aldığı oyuncular kötü değil, oyun iyi değil. Önümüzdeki senenin yapılanması için doğru transfer politikaları yapması lazım."

-"Ortalama oyuncularından kurulu. Slimani ısrarından vazgeçirmesi Ersun Yanal'ın doğru kararı. Soldado klas bir santrfor. Bu yıl klas sanrforla götürmeye çalışıyor. Önümüzdeki sezon Soldado kalabilir ama ikinci oyuncu olarak. Frey falan teşekkür edip yollayacaksınız. İki tane Kadıköy'de 4 tane puan almıştır taraftar sayesinde. Daha etkin bir antrenörlük bekliyorum hocadan."



#Rıdvan Dilmen
#Fenerbahçe
5 yıl önce