|

Rıdvan Dilmen: Osmanlı adının bir kulübe verilmesine karşıyım

Osmanlıspor-Galatasaray maçını yorumlayan Rıdvan Dilmen, küfür edilebileceği gerekçesiyle Osmanlı adının bir kulübe verilmesine karşı olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
10:43 - 19/12/2016 Pazartesi
Güncelleme: 11:09 - 19/12/2016 Pazartesi
Diğer
Rıdvan Dilmen Osmanlıspor-Galatasaray maçını değerlendirdi.
Rıdvan Dilmen Osmanlıspor-Galatasaray maçını değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen 2-2 sona eren Osmanlıspor-Galatasaray maçını değerlendirdi.



NTV Spor yorumcusu Dilmen buzlu zeminde top oynamanın zor olduğunu belirtirken, "Osmanlı bu sahaya alışık. Rahat rahat paslaştılar, topu aldılar döndüler. Galatasaray hiç rahat değildi. Topu kontrol edip dönmekte bile zorlandılar. Bu sahanın oyuncusu olmayan Bruma ve Sneijder etkisiz kalınca, oyun Osmanlı'nın lehine gelişti" dedi.



Dilmen yorumlarına şöyle devam etti;



"Galatasaray için 1 puan çok anlamlı"

  • "Osmanlıspor adına 2 olumsuz durum, ilk golü hemen yemeleri ve buldukları 2. gol sonrası hemen gol yemeleri oldu. Galatasaray adına bugün tek olumlu şey sonuç. Kritik dakikalarda kritik goller attılar. Galatasaray'ın 2 gol atması enteresan. Oyunu yıkamıyorlar. Futbolda ne kadar eksiler varsa, hepsini yaptılar. Bu 1 puan çok güzel. Riekerink oyunun sonunda mesela 1 puanı cebime koyayım diye savunmaya takviye yaptı ki, bu futbola bakılırsa doğrusunu da yaptı. Bu kadar kötü oyuna, hiçbir şey yapılmamasına rağmen alınan 1 puan çok ama çok anlamlı"


"Osmanlı isminin verilmesine karşıyım"

Öte yandan Osmanlı isminin bir futbol kulübüne verilmesine karşı olduğunu ifade eden Dilmen şöyle konuştu;



  • "Şunu belirtmem lazım ki, tarihimizle gurur duyan birisi olarak Osmanlıspor adının bir futbol kulübüne verilmesine karşıyım. Bu isme karşı küfür de edilebilir"
#Rıdvan Dilmen
#Osmanlıspor
7 yıl önce