|

Rıza Çalımbay'dan transfer açıklaması

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kulübün transfer gündeminde olan futbolcularla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
12:41 - 14/01/2018 Pazar
Güncelleme: 13:02 - 14/01/2018 Pazar
AA
Rıza Çalımbay'ın gelişinin ardından üst üste galibiyetler alan Trabzonspor ligin ilk yarısını 7. sırada tamamladı.
Rıza Çalımbay'ın gelişinin ardından üst üste galibiyetler alan Trabzonspor ligin ilk yarısını 7. sırada tamamladı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, bordo-mavili kulübün, gücü, taraftarı ve lobisi ile her zaman şampiyonluğa oynayacak bir takım olduğunu söyledi.

"Açık açık istedik ama kulübü vermedi"

Rıza Çalımbay, bordo-mavili takımın transfer çalışmaları hakkında da bilgi vererek, şunları kaydetti:

  • Bu konuda gerçekçiyiz. Biz hiçbir takımın, özellikle kendi kurduğum, bildiğim Antalyaspor'un oyuncusunu, kulübü izin vermedikten sonra almamız mümkün değil. Ben ve yönetimimiz görüştü, açık açık istedik, çünkü Sakıb'ın sezon sonu sözleşmesi bitiyordu, istedik ama kulübü vermedi. Olay bu. Sakıb ve Maicon'u şu an vermiyorlar. Verebilirlerse almak isteriz. Bizim kesinlikle transfer yapmamız gerekiyor ama benim mevcut oyuncumun alacağı varsa, kulübümüzün maddi yönden sıkıntısı varsa mevcut kadro ile devam ederiz ama bazı arkadaşlarımızla yollarımızı ayırmamız gerekiyordu.
"Transferi için uğraşıyoruz"

Çek sol bek Filip Novak'ın transferi için de girişimlerinin devam ettiğini anlatan Çalımbay şunları kaydetti:

  • Novak'ın transferiyle ilgili uğraşıyoruz. Mas gitti, Mas konusunu açmak istiyorum. Mas'ı biz göndermedik, ailesinden dolayı gitmek istiyordu, her maç ve antrenmandan sonra 'gitmek istiyorum' diyordu. Biz de mecburen gönderdik. Son konuşmamızda, 'Eğer beni göndermezseniz, ailem orada ben burada size bir katkım olmaz.' dedi. Biz de izin verdik.
#Rıza Çalımbay
#Trabzonspor
6 yıl önce