|

Ronaldinho gözaltına alındı: Tutuklanabilir

Brezilyalı eski futbolcu Ronaldinho'nun sahte pasaportla Paraguay'a girişi yaptığı ve bu nedenle gözaltına alındığı bildirildi.

10:44 - 5/03/2020 Perşembe
Güncelleme: 11:09 - 5/03/2020 Perşembe
DHA
Ronaldinho, dünyanın en yetenekli futbolcuları arasında gösteriliyor.
Ronaldinho, dünyanın en yetenekli futbolcuları arasında gösteriliyor.

Paraguay İçişleri Bakanlığı, Brezilyalı eski futbolcu Ronaldinho ile kardeşi Roberto'nun sahte evrakla ülkeye giriş yapmak suçundan gözaltına alındıklarını açıkladı. Ronaldinho ve kardeşi Roberto'nun konakladıkları otelde gözaltına alan polisler, kendi isimlerine düzenlenmiş sahte Paraguay pasaportuyla ülkeye giriş yaptıklarını tespit etti.

Edinilen bilgilere göre Ronaldinho ve kardeşinin soruşturmasının devam ettiği, tutuklu olan iş adamı Wilmondes Sousa Lira tarafından kandırıldıklarını ve masum olduklarını dile getirdikleri öğrenildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Paraguay İçişleri Bakanı Euclides Acevedo, "Ronaldinho ile kardeşi adli soruşturma altındalar ve ifade vermek zorundalar. Sonrasında tutuklanıp tutuklanmayacaklarına karar verilecek" dedi.

  • Öte yandan 2015 yılında koruma altında olan bir gölde yasa dışı olarak balık çiftliği kuran Ronaldinho'nun 8.5 milyon dolarlık cezayı ödememesi nedeniyle 2018 yılında pasaportuna el konulmuştu.


#Ronaldinho
#Paraguay
4 yıl önce