|

'Şampiyonlar Ligi'ni alsa bile kovarım'

Spor yazarı Mehmet Demirkol Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın performasını değerlendirirken, "İlahi bir güç bana dese ki 'Bu Pereira'yı al, sana Şampiyonlar Ligi'ni kazandırsın' o zaman alırım, kupayı kazanır kazanmaz da kovarım" dedi.

Yeni Şafak
13:49 - 2/11/2015 Pazartesi
Güncelleme: 16:20 - 2/11/2015 Pazartesi
Diğer

Mehmet Demirkol, Portekizli çalıştırıcı Vitor Pereira ilgili çok sert eleştirilerde bulundu.



Demirkol'un Ntv Spor'da yaptığı Pereira değerlendirmesi şu şekilde;



'Kupayı alır almaz kovarım'

Eğer Pereira 'Ben zirvede olacaktım' diye düşünüyorsa, yanlış düşünüyor. Kimse onu aldığı puandan dolayı eleştirmiyor. Oyun kötü diye eleştiriyor. Camia onun gibi bakmıyor. Camia, 'Senin takımın kötü futbol oynuyor' diyor. İlahi bir güç bana dese ki 'Bu Pereira'yı al, sana Şampiyonlar Ligi'ni kazandırsın' o zaman alırım, kupayı kazanır kazanmaz da kovarım. Çünkü bir süre sonra kimse seni izlemez. Sorun karnını doyurmak değil, sorun yenen yemekten zevk alınmaması.



'Luis Nani'nin yeri yanlış'

Nani'ye verilen görev de doğru değil. Onun rolü, kendi yarı alanına gelip top almak olmamalı. Rakip ceza alanının önüne gelmeli. Topu çekip ya vurur ya orta yapar. Onun da hataları vardır mutlaka ama görevlendirilmesi de hata...



Bielsa iddiaları...

Mümkün değil, olmaz. Beraber çalışma ihtimalleri yok. Kavga çıkar. Nasıl Aziz Yıldırım kendisine yaklaştırmıyor, Bielsa da yaklaştırmaz. Hocalığına laf etmem ama mümkünatı yok.



#mehmet demirkol
#fenerbahçe
#vitor pereira
8 yıl önce