|

Şampiyonluğun favorisi G.Saray

Galatasaray Futbol AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Süper Lig'de geride kalan 7 haftanın ardından şampiyonluk yarışının oldukça çekişmeli geçeceğinin ortaya çıktığını belirterek, "Güzel bir sıralama ve bu sezonun ne kadar zorlu geçeceğinin de göstergesi. Şampiyonluk yarışının son haftalara kadar devam edeceği belli. Burada en şanslı Galatasaray'ı görüyorum" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 18/10/2016 Tuesday
Güncelleme: 22:08 - 17/10/2016 Monday
Yeni Şafak

Galatasaray Futbol AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Süper Lig'de geride kalan 7 haftanın ardından şampiyonluk yarışının oldukça çekişmeli geçeceğinin ortaya çıktığını belirterek, favorinin Galatasaray olduğunu söyledi. Nazifoğlu, ilk


7 hafta sonrası 17'şer puanla Başakşehir, Beşiktaş ve Galatasaray'ın sıralandığını hatırlatarak, "Güzel bir sıralama ve bu sezonun ne kadar zorlu geçeceğinin de göstergesi. Şampiyonluk yarışının son haftalara kadar devam edeceği belli" dedi. "Süper Lig'de şampiyonluğun favorisi Galatasaray" diyen Nazifoğlu, "Rakiplerimizden Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ediyor ve çok sayıda maç yapacak. Medipol Başakşehir'in ise bu yarışı sonuna kadar götürebilecek bir kadro derinliği olmadığını düşünüyorum. Fenerbahçe'nin de sezona kötü başlaması, bizi şampiyonluk yarışında en önemli favori yapıyor" diye konuştu.



RİEKERİNK'İN BAŞARISI SÜRPRİZ DEĞİL


Altyapı sorumlusu olarak geldiği kulüpte daha sonra geçici olarak A takımını çalıştırmaya başlayan Jan Olde Riekerink'le yola devam etme kararını alırken tereddüt etmediklerini aktaran Nazifoğlu, Hollandalı teknik adamın başarılı olacağını bildiklerini kay-


dederek, "Bunu tahmin etmesek, ona inanmasak zaten göreve devam ettirmezdik. O da kendisine olan güveni boşa çıkarmadı. Son derece başarılı sezona başladı ve devam ettiriyor. Riekerink'in başarılı olması bizim için sürpriz değil" şeklide konuştu.



BRUMA BİZİM MESSİ'MİZ


Nazifoğlu, performansıyla beğeni toplayan Armindo Bruma'yı, Messi'ye benzetti. Portekizli yıldızın her geçen gün kendisini geliştirdiğini anlatan Nazifoğlu, "Bruma, yaş grubunun Messi'si. Hocamız da takımda kalmasını zaten istemişti. Onun eksiği, kendisine olan güveninin az olmasıydı. Biz onun eksiğini gidermesini sağladık. Sonrasında da patlama yaptı" değerlendirmesinde bulundu.


#Galatasaray
#Levent Nazifoğlu
8 years ago