|

Şansal Büyüka'dan Giuliano'ya eleştiri

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde kadrosuna katmak için Trabzonspor'la karşı karşıya geldiği Brezilyalı futbolcu Giuliano, performansıyla kafalarda soru işareti bıraktı. Konuyla ilgili olarak futbol yazarı Şansal Büyüka çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Yeni Şafak
09:44 - 4/10/2017 Çarşamba
Güncelleme: 10:00 - 4/10/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Şansal Büyüka, Fenerbahçeli futbolcu Giuliano hakkında olumsuz açıklamalarda bulundu.
Şansal Büyüka, Fenerbahçeli futbolcu Giuliano hakkında olumsuz açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin 7.5 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Brezilyalı futbolcu Giuliano, Süper Lig'deki performansıyla henüz beklentileri karşılayamadı. Attığı 2 penaltı golü dışında etkili olamayan futbolcu hakkında Şansal Büyüka değerlendirmelerde bulundu.

"Giuliano'yu çözemedim"
  • "Fenerbahçe’nin büyük umutlarla aldığı Giuliano’yu çözemedim. 6 maçta iki penaltı golü var, rakip kalelere tek isabetli şutu yok. Orta kenar gibi oynuyor. Buna rağmen rakip bekin bindirmelerini hiç kovalamıyor. Takımı hücumdayken kenardan tek orta yapamıyor. Her fırsatta içeri girmeye çalışıyor. Ve bu görüntüsüyle en azından şimdilik beklentilerin gerisinde kalıyor."
Akhisar yenilgisi hakkında konuştu
  • "Fenerbahçe yenildiği Akhisar maçında rakibine oranla iki kat daha fazla pas yaptı. Top ayağında rakibine oranla iki kat daha fazla kaldı. Buna rağmen maç boyu rakip ceza alanına sadece beş kez girdi, isabetli bir şut attı ve “sıfır” pozisyonla maçı tamamladı. Demek ki bu kadar pas yapmanın, ayağında bu kadar fazla top tutmanın sonuç almak adına pek de fazla bir katkısı yok. Fenerbahçe bu kadar bıktırıcı pas yapmaktan vazgeçmeyi, öne ve rakip savunmanın arkasına top atmayı, hızlı hücuma kalkmayı deneyemez mi? Çok mu zor bu?"

#Şansal Büyüka
#Giuliano
#Fenerbahçe
6 yıl önce