|

Sedal Adalı: Şenol Güneş'e 3 yıllık teklif yaptık

Beşiktaş'ta ikinci başka Serdal Adalı, teknik direktör Şenol Güneş'e 3 yıllık bir teklifte bulunduklarını açıkladı. Adalı, transferi siyah-beyazlı camiada tartışmalara neden olan Burak Yılmaz için ise "Taraftarın sahiplenmesi lazım" dedi.

Haber Merkezi
16:09 - 9/01/2019 Çarşamba
Güncelleme: 17:32 - 9/01/2019 Çarşamba
Diğer
Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, Süper Lig'in ilk yarısını 7. sırada tamamladı.
Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, Süper Lig'in ilk yarısını 7. sırada tamamladı.

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Serdal Adalı basın mensuplarıyla yaptığı sohbet toplantısında Şenol Güneş Burak Yılmaz ve transfer konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

NTV Spor'un aktardığına göre Adalı'nın açıklamalarında öne çıkanlar şöyle;

"Şenol Güneş'in cevabını bekliyoruz"
  • "Şenol Güneş hocamıza çok inanıyoruz. Biz ona üç senelik bir teklifte bulunduk. Onunla devam etmeyi çok istiyoruz. Hocamızın cevabını bekliyoruz. Kendisi teşekkür etti böyle bir teklif için. 'Seçim var sezon sonunu bir görelim' dedi"
"Hocamız sağ bek istiyor"
  • "Elbette Beşiktaş’a önemli futbolcular alınmalı ama artık alt yapıya yerli gençlere de yatırım yapacağız. Sağ bekle transferi kapatmayı düşünüyoruz. Hocamız bir sağ bek istiyor. Giden olursa o zaman bakarız fakat resmi bir teklif gelmedi kimseye."
"Burak iyi bir Beşiktaşlı'dır"
  • "Burak Yılmaz’ı taraftarın sahiplenmesi lazım. Her futbolcuda olduğu geçmişte hataları olabilir ama Burak iyi bir Beşiktaşlı'dır. Ben sabır gösterilmesini istiyorum. Hocamız çok istedi. Katkı sağlayacağına inandığımız için aldık. Taraftar içini rahat tutsun. Sezon bitene kadar birbirimize sabır gösterelim. İki galibiyetle her şey değişebilir. Bizim için önemli olan Beşiktaş. Sadece Burak, değil birçok futbolcuyla konuşuyorum. İkinci yarıda bambaşka bir Beşiktaş için çaba sarf ediyoruz. Şunu herkes bilsin ben Beşiktaş’a zarar verecek biriyle çay bile içmem. Burak Yılmaz ikinci yarıda en az 10 gol atar."

"Fabri zor"
  • "Fabri ile her zaman görüşülüyor. Gelmek de istiyor ama yabancı kontenjanını biliyorsun. Şimdi kontenjan boşalsa önceliğimiz sağ bek. Fabri şu anki şartlarda zor. İleride ne olur bilemem tabii."
"Tolgay için Fenerbahçe ile görüşüyoruz"
  • "Tolgay için Fenerbahçe ile görüşüyoruz ama henüz netleşen bir durum yok. Eğer takımdan ayrılmazsa kadro dışı durumuna Şenol Güneş karar verecek. Çünkü hocamızın kararıyla satış listesine koyduk."
#Beşiktaş
#Serdal Adalı
#Tolgay Arslan
5 yıl önce