|

Şenol Güneş: Beni dövseler de gitmeyeceğim

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Başkan Fikret Orman'ın kendisi hakkında yaptığı açıklamalara Akhisarspor maçı sonrası yanıt verdi.

Yeni Şafak
09:20 - 13/08/2018 Pazartesi
Güncelleme: 09:42 - 13/08/2018 Pazartesi
Şenol Güneş
Şenol Güneş

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Akhisarspor'u 2-1 yenerek Spor Toto Süper Lig'e galibiyetle başladıkları maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Kulüp başkanı Fikret Orman'ın, yetkinin yönetim kurulunda olduğu ve Beşiktaş'ın kendisinden önce de şampiyonluk yaşadığı yönündeki sözlerinin hatırlatılması üzerine Güneş, şunları söyledi:

  • Ben de bunun aksini söylemiyorum. Söylediklerimin onun üzerinden muhakeme edilmesi doğru değil. Başkanımız her gün burada. Burada kavga çıkmaz, benimle hiç olmaz. Fikrim varsa söylerim. Bunu söylemek başkana saygısızlık değil. Onun da söyledikleri bana sevgisizlik değil. Hiç de rahatsız olmam. O başkan ben hocayım. O benim görevime son verebilir, ben oyuncuyu oynatmayabilirim. Yarın kalırım, giderim böyle hesap yapmam. Ölümüne işimi yaparım. İşime saygısızlık yapanı da affetmem. Sözleşmem var. Sezon sonu beni dövseler de gitmeyeceğim.
"E
n iyi başkan bizim başkan"

Transfer konusu üzerinden Fikret Orman ile ilgili görüşlerini aktarmaya devam eden Güneş, sözlerini şöyle sürdürdü:

  • Başkanla kavga ettireceksiniz. Transfer avro ile yapılıyor. Ben 'Lira ile anlaşın' diyorum. Satarken avro ile satıyorsunuz. Sıkıntı herkesin. Hoca olarak çok şeye katlanacağım. Başkanla istişare yapıyoruz ama kararı başkan veriyor. Ekonomik sıkıntı varsa ona göre transfer yaparız. Son 2-3 senede oyuncu gitti. Bu kulübün yapısıdır. Barcelona ve Madrid'de de böyledir. Onlar dönüşümü daha iyi yapıyor. Plan yaparsan zarar etmezsin. Türkiye'de en iyi başkan bizim başkan. Şimdi de 'yağcılık yaptı' derler. Kalmak için uğraşmıyorum, işimi iyi yapmak için uğraşıyorum. Sıradan bir hoca değilim.
#Şenol Güneş
#Fikret Orman
#Beşiktaş
6 yıl önce