|

Şenol Güneş'ten Babel'e kilo uyarısı

Beşiktaş'ta son haftalarda formu düşen Babel'in ilk yarıya göre 4 kilo fazlası olduğu ve teknik direktör Şenol Güneş'in bu konuda oyuncusunu uyardığı ifade edildi.

Yeni Şafak
10:52 - 24/02/2018 السبت
Güncelleme: 11:15 - 24/02/2018 السبت
Diğer
Sezona iyi başlayan Babel 9 gol 4 asistlik bir performans sergiledi.
Sezona iyi başlayan Babel 9 gol 4 asistlik bir performans sergiledi.

Beşiktaş'la sezona iyi başlayan ancak performansını ikinci yarıya taşıyamayan Babel'le ilgili teknik direktör Şenol Güneş'in bir çalışma başlatığı belirtildi.

Fanatik'in haberine göre oyuncusunu yeniden eski formuna döndürmek isteyen Güneş’in bu konuda yardımcılarını harekete geçirdiği ifade edildi.

4 kilo fazlası var

Fanatik'in haberine göre tecrübeli oyuncuyla ilgili olarak ekibinden gelen raporu değerlendiren Güneş’in, Babel’in ilk yarıya göre 4 kilo fazlasının bulunması sebebiyle düşüşe geçtiği sonucunu vardığı kaydedildi. Konuyla ilgili Babel'le özel bir görüşme yapan teknik direktör Şenol Güneş’in, yıldız ismi uyardığı ve fazla kilolarından kurtulmasını istediği belirtildi.

"Debide sana ihtiyacımız var"

Güneş’in, dünkü idman öncesinde ek olarak derbiyle ilgili olarak ise, “Ligde çok kritik bir derbiye çıkacağız. Pazar günü sana çok ihtiyacımız olacak. Kaliteni ve yeteneğini göster” sözlerini sarf ettiği aktarıldı.

#Beşiktaş
#Ryan Babel
٪d سنوات قبل