|

Şenol Güneş'ten iki isme eleştiri

Beşiktaş'ta tecrübeli teknik adam Şenol Güneş, Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Quaresma ve Medel'in beklentilerini karşılayamadığını söyledi.

Yeni Şafak
09:29 - 3/12/2018 الإثنين
Güncelleme: 10:10 - 3/12/2018 الإثنين
AA
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maç sonu basın toplantısında konuştu.
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maç sonu basın toplantısında konuştu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a karşı aldıkları 1-0'lık galibiyette takımının iyi mücadele verdiğini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Sarpsborg maçında görev almayıp Galatasaray derbisinde oynayan Gary Medel ve Ricardo Quaresma'nın bekleneni karşılayamadığını kaydeden Güneş, sözlerini şöyle sürdürdü:

  • Quaresma ve Medel, beklentilerimin altında kaldı. Sarpsborg maçında oynayan Mustafa, Dorukhan, Necip daha dinamik oynadı. Hutchinson oynamadı, Vagner Love sonradan girmişti. Onlar da bocaladı. Hızlı oyuncu diye Lens'i koydum, o da 10 gün idmana çıkmamıştı sonrasında oynamaya başladı. Gökhan Gönül, Gökhan Töre son antrenmana çıktı. Medel'in de sakatlığı vardı. Sıkıntı ve yorgunluğu düşünürsek kazanmak güzel.
"Bazı oyunculara oksijen gitmiyordu"

Galatasaray'ın baskı altına almaya çalıştığını anlatan Güneş, "Gol yeseydik direnç düşebilirdi. Bazı oyunculara oksijen gitmiyordu. Kenardan bağırıyorum ama başka şeyler yapıyordu" değerlendirmesinde bulundu.


#Beşiktaş
#Şenol Güneş
٪d سنوات قبل