|

Sercan Yıldırım açıkladı: Futbola geri dönüyorum

Bursaspor altyapısından yetişen ve kariyerinde Galatasaray forması giyen Sercan Yıldırım, futbola geri döneceğini açıkladı. 30 yaşındaki santrfor, devre arası döneminde transfer olabileceğinin sinyallerini verdi.

11:37 - 18/10/2020 Pazar
Güncelleme: 12:03 - 18/10/2020 Pazar
Diğer
​Sercan Yıldırım, 2 kez Galatasaray ve 1 kez de Bursaspor'la şampiyonluk yaşadı.
​Sercan Yıldırım, 2 kez Galatasaray ve 1 kez de Bursaspor'la şampiyonluk yaşadı.

Son olarak Fatih Karagümrük'te oynayan ve daha sonra katıldığı yarışma programıyla gündeme gelen Sercan Yıldırım, kariyeri hakkında konuştu. Futbola dönüş sinyali veren Yıldırım'ın Radyospor'a yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar şöyle;


"Transfer olacaktım ama..."
  • "Futbola geri döneceğim. Yaz transfer döneminde Bursaspor'a dönme ihtimalim çok yüksekti. Ancak Bursaspor'un transfer tahtası kapalı olduğu için bunu gerçekleştiremedik. Devre arasına kadar bireysel antrenmanlara devam edeceğim. Futbola geri dönmeyi çok istiyorum. Devre arasında her şey olabilir."
"Bursaspor için her şeyi yapmaya hazırım"
  • "Bursaspor'un başarısında herkesin nasıl payı varsa, başarısızlıkta da herkesin payı vardır. Takımın biran önce Süper Lig'e çıkması gerekiyor. Problemlerin tamamı maddi kaynaklı problemler. Ben Bursaspor'un bu zor günleri aşarak düzlüğe çıkacağına inanıyorum. Bursaspor için saha içerisinde ve saha dışarısında elimden geleni, maddi manevi yapmaya hazırım."

"Takımdaki genç futbolcular çok iyi"

  • "Bursaspor'da şu an genç oyuncular ön planda. Bu oyuncular gelecekte çok büyük işler başaracaklar. Şu anda da iyi oynuyorlar. Takım oyununu biraz daha geliştirilirse çok daha iyi skorlar gelecektir. Burak Kapacak ve Ali Akman ülkemizi A Milli Takım'da ve Avrupa'da temsil edebilecek isimler. İkisi de özel isimler. Önlerinde Enes Ünal gibi bir örnek var. İnşallah Bursa'yı bu isimler gelecekte başarı ile temsil ederler. Allah yollarını açık etsin."
"En iyi santrfor Falcao"
  • "Süper Lig'de en iyi santrfor sorusuna Burak Yılmaz cevabını vermek isterdim ama Fransa Ligi'ne gitti. Burak'ın oyun stilini çok beğeniyorum. Bu sebeple bu soruya Galatasaray forması giyen Radamel Falcao cevabını vermek istiyorum."
"Bambaşka bir kariyerim olabilirdi"

  • "Kariyerimin kırılma noktası Lokomotiv Moskova ile anlaştıktan sonra masadan kalkıp Bursaspor'a geri dönmem oldu. Rusya Ligi'nden Batı Avrupa takımlarına transfer olmam çok daha kolay olabilirdi. Galatasaray'ı tercih ettim. Şanssızlıklar yaşadım. Benim de hatalarım oldu. Genç yaşlarda bunları yaşadım. Bambaşka bir futbolculuk kariyerim olabilirdi."


#Sercan Yıldırım
#Bursaspor
4 yıl önce