|

Yılmaz Vural'ın ailesinden açıklama: Kan değerleri daha iyi

Yeni tip koronavirüs testi pozitif çıkan teknik direktör Yılmaz Vural, yoğun bakıma alınmış ve entübe edilmişti. Deneyimli teknik adamın ailesi, Yılmaz Vural'ın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

15:49 - 28/11/2020 Cumartesi
Güncelleme: 15:55 - 28/11/2020 Cumartesi
AA
Yılmaz Vural
Yılmaz Vural

Teknik direktör Yılmaz Vural, yeniden koronavirüse yakalandı. Hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan deneyimli çalıştırıcının, entübe edildiği öğrenildi. 67 yaşındaki teknik direktörün, haziran ayında da koronavirüs testi pozitif çıkmış ve yaklaşık 1 aylık tedavinin ardından sağlığına kavuşmuştu.

Yılmaz Vural'ın ailesinden açıklama: Kan değerleri iyi

Teknik direktör Yılmaz Vural'ın ailesi, deneyimli hocanın sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada, "Babamız Yılmaz Vural'ın kan değerleri bugün daha iyi durumda ve tedavisi yoğun bakımda devam ediyor" ifadeleri kullandı.

Bakan Kasapoğlu'ndan Yılmaz Vural'a ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanan ve yoğun bakıma alınan teknik direktör Yılmaz Vural'ı ziyaret etti.

Bakan Kasapoğlu, İstanbul Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde yoğun bakıma alınan Yılmaz Vural'ın son durumunu öğrenmek ve geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak üzere Vural Ailesi'yle bir araya geldi. Bakan Kasapoğlu, ziyaret sırasında Vural Ailesi'nin yanında bulunan teknik direktör Bülent Uygun'a da geçmiş olsun dileklerini iletti.

#koronavirüs
#Yılmaz Vural
3 yıl önce